Ποιον θα περιμένω εγώ στα ΚΤΕΛ, ποιον; Γιατί, παιδί μου;

Το τελευταίο αντίο στη γλυκιά Λίνα, η οποία έκανε βουτιά από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είπαν χθες στα Γιαννιτσά συγγενείς και φίλοι της.

«Θα έρθω σύντομα να σε συναντήσω. Να μου πεις το λόγο, αγάπη μου, και θα μείνει μυστικό. Ποιον θα περιμένω εγώ στα ΚΤΕΛ, ποιον; Γιατί, παιδί μου;» έλεγε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας Βιολογίας και αθλήτριας του kick boxing, που αδυνατούσε να πιστέψει ότι χάθηκε για πάντα η κόρη της και να κατανοήσει τον λόγο για τον οποίον έβαλε τέλος στη ζωή της.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στις 4 το απόγευμα στη Μητρόπολη Γιαννιτσών. Δεκάδες άνθρωποι, συγγενείς και φίλοι της βρέθηκαν στον ιερό ναό. Το κλίμα ήταν εξαιρετικά βαρύ και κανείς δεν μπορούσε να δώσει μια εξήγηση για την αιτία που οδήγησε στο κακό. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, που αναφέρουν ότι στο δωμάτιο της 22χρονης Λίνας στη φοιτητική εστία, επί της οδού Λέοντος Σοφού, βρέθηκε ένα σημείωμα στο οποίο η κοπέλα εξηγούσε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της λόγω ερωτικής απογοήτευσης, προκάλεσαν ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση καθώς, όπως έλεγαν φίλες της, η Λίνα «ήταν το πιο χαρούμενο κορίτσι».

Από την εξέταση του ιατροδικαστή πάντως δεν προέκυψε κάτι ύποπτο. Το πόρισμα από τη νεκροψία αναφέρει ότι ο θάνατος της νεαρής επήλθε από τα πολλαπλά τραύματα που προκλήθηκαν από την πτώση από μεγάλο ύψος, ενώ δεν διαπιστώθηκαν τραύματα που να είχαν προκληθεί πριν από τον θάνατό της. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστά και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα