Συνελήφθη 29χρονος με 90 κιλά κάνναβη

Ένας 29χρονος με καταγωγή από την Αλβανία συνελήφθη στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Θηβών, στο ύψος της Μάνδρας, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών προς περαιτέρω διακίνηση.

Όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε ο αλλοδαπός μέσα σε αυτοκίνητο, και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ ακινητοποιήθηκε προκειμένου να ελεγχθεί. Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 80 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 90 κιλών και 49 γραμμαρίων.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, στα Κάτω Πατήσια, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 21 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 43 κιλών και 4 γραμμαρίων.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 133 κιλών και 49 γραμμαρίων, 1 Ι.Χ αυτοκίνητο, 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα