Ελεύθεροι, χωρίς περιοριστικούς όρους, Σακκάς και Σεϊσίδης

Ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας απολογήθηκαν, σήμερα, οι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας.

Και οι δυο μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κανένα περιοριστικό όρο ωστόσο οδηγήθηκαν εκ νέου στη φυλακή καθώς κρατούνται για άλλες πράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Κ. Σακκάς, ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, όσο και ο Μ. Σεϊσίδης, στις απολογίες τους αρνήθηκαν κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με  τις κατηγορίες που τους αποδίδει η ελληνική Δικαιοσύνη σχετικά με την οργάνωση «ΕΑ».

Την ώρα της απολογίας των δυο κατηγορουμένων αντιεξουσιαστές-φερόμενοι ως μέλη της ομάδας Ρουβίκωνας έφτασαν στον 7ο όροφο του Εφετείου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 10.00, ομάδα πέντε-έξι ατόμων φώναξε συνθήματα και πέταξε φυλλάδια στον διάδρομο, έξω από τα γραφεία. Με αυτά ζητούσαν την απελευθέρωση των Κώστα Σακκά και Μάριου Σεϊσίδη. Οι νεαροί αποχώρησαν μετά από λίγα λεπτά, χωρίς η Αστυνομία να προχωρήσει σε προσαγωγές.

 

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα