Καλείται να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ από κλήσεις του πρώην συζύγου της!

Σαν κεραυνός ήρθε η είδηση σε μια διαζευγμένη γυναίκα από το Ηράκλειο, η οποία μια ωραία πρωία διαπίστωσε πως «χρωστά» 30.000 ευρώ από απλήρωτες κλήσεις του πρώην συζύγου της.

Όπως διαβάζουμε στο Cretalive, ο πρώην σύζυγος της, οδηγούσε το αυτοκίνητο που ήταν γραμμένο στο όνομα της, ενώ δεν πλήρωνε τις κλήσεις που «έτρωγε», με αποτέλεσμα στο τέλος να μπλοκάρουν το ΑΦΜ της λόγω… χρέους.

Το δημοσίευμα τονίζει πως τέτοια καθημερινά «δράματα» σημειώνονται στην οικονομική υπηρεσία του δήμου, με πολίτες που καλούνται να πληρώσουν δήθεν σβησμένες ή ξεχασμένες κλήσεις. Ήδη η οικονομική υπηρεσία έχει στείλει τις καρτέλες στην Εφορία και με το νέο έτος θα υπάρχουν και άλλα μπλοκαρισμένα ΑΦΜ καθώς αναμένεται και νέα παρτίδα με απλήρωτες οφειλές δεκαετιών από ξεχασμένες κλήσεις.

«Οι πολίτες νόμιζαν ότι οι προηγούμενες δημοτικές αρχές είτε μέσω ενστάσεων, είτε με άλλους τρόπους αυτές οι κλήσεις είχαν σβηστεί» είπε στο Cretalive ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Καραντινός «αλλά δυστυχώς οι κλήσεις αυτές βεβαιώνονται τώρα. Δυστυχώς ο μνημονιακός νόμος για δέσμευση του ΑΦΜ του οφειλέτη για ποσά άνω των 293 ευρώ έχει φέρει τα πάνω κάτω».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα