Αγρίνιο: Ξυλοκόπησε δυο γυναίκες και τις λήστεψε

Μετά από εκτεταμένες έρευνες κατάφεραν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας να εντοπίσουν έναν σεσημασμένο νεαρό κακοποιό που ξυλοκόπησε αλύπητα δυο νεαρές γυναίκες τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κέντρο του Αγρινίου και άρπαξε ό,τι είχαν μαζί τους!

Ο 27χρονος, που κατοικεί σε κοινότητα του δήμου Αγρινίου και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές και άλλα αδικήματα, προσήχθη ως ύποπτος το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ασφάλεια και αναγνωρίστηκε από τα δυο θύματα. Μάλιστα, βρέθηκαν στην κατοχή του όλα τα κλοπιμαία. Έτσι, οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για ληστείες και απλές σωματικές βλάβες.

Ο δράστης επιτέθηκε πρώτα σε μια 25χρονη που επέστρεφε στο σπίτι της από διασκέδαση και, αφού την χτύπησε με γροθιές στην κοιλιά, της… δάγκωσε τα χέρια για να την υποχρεώσει να αφήσει το τσαντάκι που κρατούσε και είχε μέσα όλα κι όλα πέντε ευρώ και το κινητό της μαζί με ένα hands free, ένα μπρελόκ και προσωπικά αντικείμενα!

Αφού το άρπαξε έφυγε τρέχοντας, αλλά φαίνεται πως δεν ικανοποιήθηκε με τη λεία του γιατί, 20΄ λεπτά αργότερα χτύπησε ξανά σε άλλον δρόμο της πόλης. Θύμα του, αυτή τη φορά ήταν μια 18χρονη κοπέλα την οποία χτύπησε, την άρπαξε από τα μαλλιά και την έριξε στο έδαφος! Μετά, άρπαξε 25 ευρώ που είχε πάνω της και το κινητό της και το έβαλε στα πόδια καταφέρνοντας να εξαφανιστεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα