Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση της 50χρονης. Έξι μήνες βρισκόταν στα αζήτητα

Τραγικός επίλογος γράφτηκε στην εξαφάνιση της 50χρονης Έλενας από τα Πετράλωνα, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί από τον περασμένο Ιούνιο.

Η σορός της βρέθηκε τελικά χθες, στο νεκροτομείο.

Το πτώμα της Έλενας Όλτεσντορφ, βρισκόταν στο ψυγείο του νεκροτομείου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών σαν αγνώστων στοιχείων!

Η 50χρονη Έλενα που η εξαφάνιση της είχε εξελιχθεί σε θρίλερ και είχε απασχολήσει έντονα τα μέσα ενημέρωσης, είχε χαθεί στο διάστημα μεταξύ 9 με 11 Ιουνίου, από το σπίτι της στα Πετράλωνα.

Στις 16 Ιουνίου άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν το πτώμα μίας γυναίκας στην θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου και το μετέφεραν στο νεκροτομείο . Οι λιμενικοί έστειλαν σχετικό FAX στο Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής για να ελεγχθεί αν πρόκειται για τυχόν αγνοούμενη. Το έστειλαν όμως σε λάθος αριθμό! Κανείς από το Λιμενικό δεν φρόντισε τότε να επιβεβαιώσει αν το FAX έφτασε στον προορισμό του, με αποτέλεσμα να μην ενημερωθεί η αρμόδια υπηρεσία!

Οι μήνες περνούσαν βασανιστικά για την μητέρα της Έλενας που είχε έρθει από την Ουκρανία στην Ελλάδα για να την βρει. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα η Ασφάλεια Πετραλώνων συνέχιζε τις έρευνες γύρω από την εξαφάνιση της, ενώ εξέταζε άτομα από τον φιλικό της κύκλο καθώς υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας με οικονομικά κίνητρα.

Μεγάλο μέρος της περιουσίας της που είχε κληρονομήσει από τον Έλληνα σύζυγο της που πέθανε πριν από δύο χρόνια, είχε κάνει φτερά… Εντοπίστηκαν πρόσωπα που είχαν πραγματοποιήσει αναλήψεις με δικές της τραπεζικές κάρτες και η έρευνα αυτή είναι σε εξέλιξη.

Το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής θα δείξει αν ο θάνατος της οφειλόταν σε πνιγμό ή αν κάποιος έριξε τη σορό της στη θάλασσα για να φανεί ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα