Νεκρή βρέθηκε η 50χρονη που αγνοείτο. Πρόκειται για έγκλημα ή αυτοκτονία;

Με τον πιο δυσάρεστο τρόπο φαίνεται ότι πέφτουν οι τίτλοι τέλους σε ένα πρωτόγνωρο αστυνομικό θρίλερ που διήρκεσε για περισσότερο από πέντε μήνες. Η 50χρονη Έλενα, η οποία είχε εξαφανιστεί από τον Ιούνιο από το σπίτι της στα Πετράλωνα, είναι νεκρή.

Όπως εξήγησε ο ιδιωτικός ντεντέκτιβ Σωκράτης Στρατής, ο οποίος είχε προσληφθεί από την οικογένεια της, «η Έλενα Ολντέρσντορφ είχε εντοπιστεί στις 11 Ιουνίου (!) νεκρή σε θαλλάσια περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Την ίδια μέρα, δηλαδή, που δηλώθηκε και η εξαφάνιση της εύπορης γυναίκας από τους οικείους της. Η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Αθηνών ενώ το Λιμενικό έδωσε σήμα σε όλα τα αστυνομικά τμήματα, ανάμεσα τους και αυτό του Ταύρου, που πραγματοποιούσε την έρευνα. Φαίνεται, ωστόσο ότι δεν δόθηκε η απαραίτητη σημασία και η σορός της παρέμεινε στα αζήτητα για πέντε μήνες».

Σύμφωνα με πληροφορίες , την Πέμπτη, δυο κολλητές της φίλες την αναγνώρισαν, ενώ σήμερα θα γίνει και η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό της άτυχης Έλενας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρχαν κακώσεις στο σώμα της και βρέθηκε στη θάλασσα, στα 200 μέτρα να επιπλέει στο νερό. Κάτι που για τις Αρχές οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για αυτοκτονία, ωστόσο ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Το θρίλερ των Πετραλώνων

Στις 11 Ιουνίου του 2016, η Έλενα εξαφανίζεται από το σπίτι της στα Πετράλωνα. Η φίλη της διαπιστώνει την εξαφάνιση της αλλά επειδή δεν είναι συγγενής της, δεν μπορεί να κάνει επίσημη δήλωση στην αστυνομία (δείτε εδώ περισσότερα).

Επίσημα η εξαφάνιση της Έλενας Ολτερσντόρφ δηλώνεται στις 8 Ιουλίου από την μητέρα της, η οποία φθάνει εσπευσμένα στην Αθήνα. Από την έρευνα της αστυνομίας προκύπτει ότι τα τελευταία χρόνια, η γυναίκα από την Μολδαβία ήταν ιδιαίτερα πιεσμένη, καθώς το 2014 είχε χάσει τον άντρα της και είχε κληρονομήσει την περιουσία του. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι φίλοι του αλλά και διάφοροι άνθρωποι από το περιβάλλον του την πίεζαν, καθώς ήθελαν, όπως φαίνεται, μερίδιο από την περιουσία.

Παράλληλα, διαπιστώνεται πως ακόμα και μετά τις 11 Ιουνίου γίνονται αναλήψεις χρημάτων από το λογαριασμό της 50χρονης αλλά και αγορές συνολικού ύψους 15.000 ευρώ.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και η μητέρα της 50χρονης, ενώ από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώνεται πως οι αγορές και οι αναλήψεις των χρημάτων γίνονται, από την φίλη της Έλενας αλλά και το γιο της, κάτι που παραδέχονται και οι ίδιοι σε μια πρώτη κατάθεση που έδωσαν στην Ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί κινούνταν στα τυφλά μιας και ήταν λες και είχε ανοίξει η Γη και την είχε καταπιεί. Τελικά στις 24 Νοεμβρίου πέφτει η αυλαία της εξαφάνισης με τον πιο τραγικό τρόπο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα