Εξαφανίστηκε 16χρονη με το 1,5 μηνών μωρό της στη Θεσσαλονίκη

Βρέθηκε σήμερα Σάββατο 26 Νοεμβρίου η ανήλικη μητέρα και το μόλις 1,5 μηνών βρέφους της που εξαφανίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου από το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Συναγερμός έχει σημάνει για τον εντοπισμό μιας 16χρονης συριακής καταγωγής, η οποία εξαφανίστηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου μαζί με τον μόλις 1,5 μηνών γιο της από το Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό η κοπέλα που ονομάζεται Χασάν Σιρίν εξαφανίστηκε στις 13:45 το μεσημέρι μαζί με τον γιο της Ζουχεΐρ Χέλεφ.

Η 16χρονη έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,65 μ. και βάρος 60 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπλούζα, μαύρο παντελόνι και γκρι αθλητικά παπούτσια με ροζ κορδόνια.

Ο μικρός Ζουχεΐρ πάλι έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, 50 εκατοστά ύψος και ζυγίζει πέντε κιλά.

Το Χαμόγελο του Παιδιού έχει εκδώσει Amber Alert για τον εντοπισμό τους, τονίζοντας ότι λόγω της ανηλικότητας της μητέρας και της πολύ μικρής ηλικίας του βρέφους, αλλά και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισής της, κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για τον εντοπισμό τους.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τη Σιρίν και τον Ζουχεΐρ μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 ή στον Αριθμό Άμεσης Δράσης 100.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα