Απροσδόκητο φινάλε για την Έλενα που είχαν εξαφανιστεί τα ίχνη της

Σε θρίλερ με τραγικό και απροσδόκητο φινάλε φαίνεται τα εξελίσσεται η εξαφάνιση πριν από πέντε μήνες της εύπορης Ουκρανής Έλενας Ολντερσντόρφ, τα ίχνης της οποίας χάθηκαν από το διαμέρισμα στα Πετράλωνα.

Οπως αποκαλύπτεται, την ημέρα της εξαφάνισης της γυναίκας από τα Πετράλωνα βρέθηκε ένα πτώμα στη θάλασσα στην περιοχή του Φλοίσβου, ένα μέρος που σύχναζε η 50χρονη γυναίκα.

Το πτώμα περισυνέλεξε το Λιμεναρχείο Πειραιά που το παρέδωσε στις αρμόδιες ιατροδικαστικές αρχές της περιοχής. Ωστόσο, από το νεκροτομείο Πειραιά δεν εστάλη σήμα για το πτώμα, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί και το αρμόδιο τμήμα αναζητήσεων.Έτσι η σορός που ανήκει σε γυναίκα παρέμενε στα αζήτητα στο νεκροτομείο επί πέντε ολόκληρους μήνες.

Επίσημα αναγνώριση δεν έχει γίνει ακόμη, ωστόσο ιδιωτικός ντετέκτιβ που έχει αναλάβει την έρευνα είπε ότι δύο φίλες της την αναγνώρισαν από φωτογραφίες που τους επέδειξαν οι αστυνομικοί.Αύριο οι δύο γυναίκες αναμένεται να μεταφερθούν στο νεκροτομείο Πειραιά για να γίνει και επισήμως η αναγνώριση

 

 

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα