Δολοφονία Λάμπρου: Τι κατέθεσε η Νικολούλη - Έπαιζε θέατρο

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου τις πόρτες του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης πέρασαν η... κατηγορουμένη για τη δολοφονία του συζύγου της Δήμητρα Βούλγαρη, οι συγγενείς του θύματος, οι δικηγόροι των δύο πλευρών και οι μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης για τη δεύτερη ημέρα διεξαγωγής της πολύκροτης δίκης.

Ανάμεσα στους μάρτυρες, και η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη η οποία παραχώρησε δηλώσεις στο πλήθος των δημοσιογράφων από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τα κανάλια εθνικής εμβέλειας που παρακολουθούν την υπόθεση.

Σημειωτέον ότι η κατηγορουμένη είχε ζητήσει τη βοήθεια της δημοσιογράφου και της ομάδας της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ», προκειμένου να εξιχνιαστεί η δολοφονία του συζύγου της, για την οποία κατηγορείται.

Η κυρία Νικολούλη είπε ότι υπήρξε πολύωρη και αδικαιολόγητη ένταση από την πλευρά της κατηγορουμένης: «Έδειξαν σαν να μην ήθελαν να καταθέσω. Πρέπει να υπάρχουν όρια. Ένιωσα να με προσβάλλουν, το έλεγε και η έδρα», υπογράμμισε η δημοσιογράφος.

«Ήρθα να καταθέσω μόνο τα όποια στοιχεία, από μια έρευνα τεσσάρων εβδομάδων. Ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να υπερβεί κάποια όρια», είπε, και τόνισε ότι η επίθεση εναντίον ενός μάρτυρα είναι προσβλητική.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την εικόνα που η ίδια έχει για την κατηγορουμένη, απάντησε ότι δεν μπορεί να εκφέρει άποψη. Και επεσήμανε ότι την εκπομπή της την χρησιμοποίησαν για να δώσουν θεατρική παράσταση, και ότι η ίδια κατέθεσε όλα τα στοιχεία που προέκυψαν από την εκπομπή.

Η κυρία Νικολύλη δέχθηκε ερωτήσεις σε σχέση με τον φίλο της οικογένειας στο σπίτι του οποίου βρέθηκε νεκρός ο σύζυγος της 39χρονης: «Είχαμε πληροφορηθεί ότι ο άνθρωπος αυτός είχε εξαφανίσει τις σφαίρες από το συρτάρι. Και τον ρωτήσαμε, πώς είναι δυνατόν να εξαφανίζεις τις σφαίρες; Ο άνθρωπος αυτός επέμενε στην εκδοχή της αυτοκτονίας».

 

Tromaktiko

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα