Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις: Για κάθε ξυλοδαρμό τού έριχνα μία σφαίρα

Μια σφαίρα για κάθε ξυλοδαρμό που υποτίθεται ότι είχαν υποστεί η Γερμανίδα ερωμένη του και η κόρη της από τον σύζυγο και πατέρα τους Αντώνη Χριστοφάκη παραδέχεται ότι έριξε στον άτυχο Κρητικό ο 28χρονος κατηγορούμενος για το άγριο φονικό στα σύνορα Γερμανίας - Αυστρίας!

Χθες, τόσο η σύζυγος του θύματος Αλεξάνδρα όσο και ο 28χρονος εραστής της κλήθηκαν στον ανακριτή για συμπληρωματικές καταθέσεις, με τον νεαρό κατηγορούμενο να σοκάρει με νέες αποκαλύψεις:

«Εκείνη μου ζήτησε να τον σκοτώσω. Μου είπε “αν μ' αγαπάς, θα το κάνεις” και μου έδωσε το όπλο του Αντώνη. Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι τη χτυπούσε και τη βασάνιζε, και εκείνη και το παιδί. Εριξα δέκα σφαίρες, γιατί δέκα ήταν τα περιστατικά που μου περιέγραψε. Αδειασα τις εννέα σφαίρες που έπαιρνε το πιστόλι και ξαναγέμισα με μία που είχα στην τσέπη μου!» κατέθεσε ο 28χρονος Ελληνας μάγειρας και εξήγησε ότι είχε πάει με τον 32χρονο Κρητικό στο σημείο όπου τον σκότωσε, για να κάνουν μια μεταφορά με νταλίκα.

Από την πλευρά της, η 26χρονη Αλεξάνδρα ομολόγησε πως πράγματι έδωσε το όπλο του άντρα της στον εραστή της, λέγοντάς του να τον σκοτώσει, αλλά, όπως είπε, δεν περίμενε πως τελικά θα το έκανε!

Οπως αποκάλυψε στην «Espresso» ο δικηγόρος του εραστή της Γιώργος Βλαχόπουλος, η σατανική γυναίκα πιθανότατα διατηρούσε ερωτική σχέση με τουλάχιστον ακόμη έναν άνδρα με το όνομα Μπόρις από τον χώρο εργασίας της!

Οπως είπε, κατά την ανάκριση του 28χρονου εντολέα του οι αστυνομικοί τού έδειξαν μηνύματα από άλλους άνδρες στο κινητό της τηλέφωνο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα