Τίρναβος: Ανήλικη έδειξε τον επίδοξο απαγωγέα της

Τον παραλίγο απαγωγέα της φέρεται ότι αναγνώρισε η 12χρονη από τον Τίρναβο Λάρισας, η οποία έζησε εφιαλτικές στιγμές πριν από μία εβδομάδα, όταν ένας άνδρας προσπάθησε να τη βάλει με τη βία μέσα σε ένα άσπρο βαν που οδηγούσε συνεργός του!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 50χρονο Ελληνα, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία.

Ο δράστης αναγνωρίστηκε από το κοριτσάκι στο Αστυνομικό Τμήμα Τιρνάβου και συνελήφθη κατηγορούμενος για την απόπειρα αρπαγής της ανήλικης, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Ο συνεργός του, που οδηγούσε το λευκό κλειστό φορτηγάκι, δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη, την ώρα που η μαθήτρια επέστρεφε στο σπίτι της, όταν το βαν σταμάτησε δίπλα της, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου.

Τρομοκρατήθηκε

Ο συνοδηγός βγήκε έξω, την έπιασε από το χέρι και άρχισε να την τραβά προσπαθώντας να τη βάλει στο όχημα. Η μικρή τρομοκρατήθηκε και άρχισε να φωνάζει, όταν για καλή της τύχη από το σημείο περνούσε μια ηλικιωμένη. Η γυναίκα άρχισε να βρίζει τους δύο επίδοξους απαγωγείς, οι οποίοι φοβήθηκαν ότι θα μαζεύονταν κόσμος και Αστυνομία και εξαφανίστηκαν. Η 12χρονη μαζί με τους γονείς της κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Τιρνάβου και κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων, η οποία πλέον προσωποποιήθηκε για τον 50χρονο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα