Κωνσταντίνος Πλεύρης: Ο Θάνος σώθηκε από θαύμα

Ο πατέρας του Θάνου Πλεύρη, Κωνσταντίνος, μίλησε στην εκπομπή του Star, περιγράφοντας τις δύσκολες ώρες που βίωσε.

«Δόξα το θεό πηγαίνει πολύ καλύτερα, εξήλθε από την εντατική και είναι στο δωμάτιο του. Όπως μας λένε οι γιατροί σώθηκε από θαύμα, γιαυτό κι εμείς πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια του θεού αλλά και με τους γιατρούς αντεπεξήλθε σε αυτή την ασθένεια».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πάρα πολύ δύσκολες ώρες και όποιος είναι πατέρας που έχει παιδί το αντιλαμβάνεται. Μεγίστη τραγωδία υπάρχει όταν οι γονείς θάψουν τα παιδιά, ευτυχώς σε εμάς δεν συνέβη αυτό. Πάρα πολύ φοβηθήκαμε».

Για τις ώρες  που πέρασε στην εντατική αλλά και για την στιγμή που άνοιξε τα μάτια του είπε: «Όταν ήταν ημιναρκωμένος, μας καταλάβαινε και έγνεφε. Η μητέρα του ήταν εκεί όταν συνήλθε, η μητέρα του είναι πιο γενναία από εμένα, εγώ δεν τα αντέχω αυτά. Αλλά μόλις του έβγαλαν τους σωλήνες μίλησε».

Ο Θάνος Πλεύρης, λίγο μετά την έξοδό του από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έστειλε το παρακάτω μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter:

«Με τη βοήθεια του Θεού και συνόλου του Ιατρικού δίνω μαζί με τη Λένα τη μάχη για να ξαναδώ τα παιδιά μας. Η οικογένειά μου και οι ευχές σας δίπλα μου».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα