Αγρίνιο: Απίστευτο, γυναίκα παραλίγο να χάσει τη ζωή της από επίθεση γερακιού

Τυχερή στην ατυχία της στάθηκε μια 30χρονη γυναίκα η οποία δέχτηκε επίθεση από γεράκι, πριν από λίγες ημέρες στο Αγρίνιο, με κίνδυνο να χάσει τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, η 30χρονη έβγαλε τα σκυλιά της βόλτα και ενώ στεκόταν αμέριμνη, δέχθηκε σφοδρή επίθεση από κάτι που ούτε πρόλαβε να δει. Άκουσε μόνο ένα θρόισμα και βρέθηκε πεσμένη στο έδαφος, έχοντας τις αισθήσεις της και νιώθοντας όμως ένα ισχυρό κόψιμο σε λαιμό και πρόσωπο.

Η γυναίκα στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού, η 30χρονη στάθηκε τυχερή καθώς το ένα σκίσιμο στο λαιμό παραλίγο να αποβεί μοιραίο καθώς έγινε μόλις μερικά χιλιοστά από την καρωτίδα και τον σφιγκτήρα. Μάλιστα, χρειάστηκαν 11 ράμματα στο λαιμό, ενώ υπήρχαν βαθιές εκδορές στο πρόσωπο και τη γνάθο και μώλωπες στο στήθος.

Παράλληλα, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και χορηγήθηκε ορός για την αποφυγή μετάδοσης κάποιας ασθένειας. Όπως την διαβεβαίωσε ο χειρούργος αποκλείεται η επίθεση να έγινε από άνθρωπο, καθώς διαπίστωσε την αποκόλληση ειδικού "πλέγματος" ,ενώ θα χρειαστεί και πλαστική επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων.

 



agriniolike
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα