Βγήκε από την εντατική ο Θάνος Πλεύρης

Αισθητή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη και μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας σε μονάδα εντατικής θεραπείας μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο. Κάποιοι μιλούν για ένα μικρό ιατρικό θαύμα, καθώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν ήταν πιθανόν.

Ο δυνατός οργανισμός του πρώην βουλευτή της ΝΔ αντέδρασε και επέτρεψε στους γιατρούς που τον κουράρουν στο «Ιατρικό Κέντρο» να βγάλουν τον Θάνο Πλεύρη από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο κ. Πλεύρης μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο νοσηλείας όπου θα παραμείνει για αρκετές ημέρες, όσο χρειαστεί προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του.

Οι γιατροί πλέον αισιοδοξούν και το επόμενο μέλημά τους είναι να αποτιμήσουν αν υπάρχουν βλάβες στα ζωτικά όργανα του Θάνου Πλεύρη.

Το ανακοινωθέν του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών αναφέρει:

«Η υγεία του κ. Αθανάσιου Πλεύρη βαίνει περαιτέρω βελτιούμενη (τόσο κλινικά, όσο και εργαστηριακά), πράγμα που επέτρεψε την έξοδό του από τη ΜΕΘ και τη συνέχιση της νοσηλείας του στο νοσηλευτικό όροφο. Συνεχίζεται να του παρέχεται όλη η ενδεικνυόμενη ιατροφαρμακευτική αγωγή και φροντίδα».

Πλεύρης: Tο συγκινητικό μήνυμα του μετά την έξοδό του από την Εντατική

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα