Αχαΐα: Ο 30χρονος που αυτοκτόνησε, είχε χτυπήσει γιαγιά και εγγονή με τσεκούρι

O 30χρονος Ρουμάνος δράστης ο οποίος στις 20 Ιανουαρίου του 2016 είχε ακρωτηριάσει με τσεκούρι το δεξί χέρι μίας 45χρονης και είχε τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι την 7χρονη εγγονή της, είναι ο αυτόχειρας ο οποίος χθες το μεσημέρι σκοτώθηκε πέφτοντας από ύψος 2,5 μέτρων στα κρατητήρια Αιγίου.

Ο Ρουμάνος κρατούμενος είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Αίγιο, καθώς αναμενόταν τη Δευτέρα να δικαστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αιγίου για την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας για την οποία κατηγορείτο.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο 30χρονος Ρουμάνος είχε συλλφηθεί στο Λάππα Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας σε υπαίθριο χώρο έξω από παλαιό οίκημα στο Λάππα Αχαΐας, όπου διέμεναν αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας (Ρομά). Ο 30χρονος σε κατάσταση μέθης, μετά από αντιδικία που είχε με ομοεθνείς του, οι οποίοι διέμεναν στον ίδιο χώρο και αφορούσε χρηματική διαφορά μεταξύ τους, έφυγε από το σημείο και επανήλθε κρατώντας ένα τσεκούρι.

Κατά την επάνοδό του ο δράστης τραυμάτισε με το τσεκούρι στο δεξί χέρι 45χρονη ομοεθνή του, προκαλώντας της ακρωτηριασμό και στη συνέχεια με το ίδιο αντικείμενο χτύπησε στο κεφάλι την 7χρονη εγγονή της προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό της.

Ο δράστης αφοπλίστηκε από άλλο ομοεθνή του, που έμενε επίσης στο ίδιο οίκημα και συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας που μετέβησαν άμεσα στην περιοχή.

patrastimes

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα