Η κατάθεση της 39χρονης φίλης του καπετάνιου: Δεν περνούσε καλά στον γάμο του

Ξεκίνησε στο δικαστήριο της Τρίπολης την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου η δίκη της Δήμητρας Βούλγαρη, της γυναίκας που κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της το 2014.

Αφού κατέθεσαν η κόρη του ζεύγους, κεκλεισμένων των θυρών επειδή είναι μόλις 13 ετών, η αδελφή του θύματος και ο πατέρας του άτυχου ναυτικού, μάρτυρας κλήθηκε η γυναίκα που σύμφωνα με τα όσα είχαν ακουστεί εκείνη την ώρα στο δικαστήριο, επρόκειτο για τον παράνομο δεσμό που διατηρούσε το θύμα προτού πεθάνει.

Η επίσης 39χρονη γυναίκα κλήθηκε στο δικαστήριο ως μάρτυρας και παρουσιάστηκε ως φίλη του θανόντα επί 7 μήνες. Γνωρίστηκαν στην εργασία τους. Αυτή εργαζόταν σε βίλα γνωστού εφοπλιστή, ο οποίος διατηρούσε στην περιοχή της Ερμιονίδος οικία, ως καμαριέρα.

Η γυναίκα είναι αρραβωνιασμένη και έχει και ένα παιδί από άλλο γάμο και ετοιμάζεται να παντρευτεί, όπως είπε, το Πάσχα.

Είχαμε επικοινωνία συχνή με το θύμα, είχε ανάγκη από στήριξη στα προβλήματά του

Σημειωτέον ότι μετά τη δίμηνη άρση του απορρήτου του ενός κινητού τηλεφώνου του θύματος, βρέθηκαν περίπου 1.750 μηνύματα μεταξύ της 39χρονης γυναίκας και του θύματος.

Σε ερώτηση της προέδρου για το πού βρίσκει χρόνο να στείλει τόσα μηνύματα με έναν φίλο, η γυναίκα απάντησε ότι δεν γνωρίζει.

Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, από τους καλύτερους

Τα προβλήματα που τον απασχολούσαν ήταν οικογενειακή φύσης, είπε η μάρτυς, καθώς ο ίδιος, όπως της είχε εκμυστηρευτεί, δεν περνούσε καλά στο σπίτι και ένιωθε πως ήταν σε ένα εχθρικό περιβάλλον.

Σε ερώτηση για τον αν είχαν δεσμό, αποκρίθηκε αρνητικά, αλλά είπε πως υπήρξε ένα φλερτ και τίποτα παραπάνω.

Τον συμπονούσα και έδειχνα ανοχή, αλλά δεν υπήρχε σχέση

Η τελευταία επικοινωνία που είχε με το θύμα ήταν το πρωί προτού δολοφονηθεί, όταν αντάλλαξαν ένα μήνυμα στο οποίο το θύμα έγραφε ότι ήταν άρρωστος και ότι δεν θα πήγαινε εκείνη την ημέρα για δουλειά.

Η γυναίκα αργότερα περίπου στις 13:00, περίπου την ώρα της δολοφονίας, του απάντησε εντελώς αστειευόμενη και φιλικά: «Πώς είσαι ρε καρδιά μου; Να έρθω;».

Μεταξύ άλλων, η μάρτυς είπε ότι ίσως το θύμα και να την είχε ερωτευτεί, μπορεί να είχε διάφορα πράγματα στο μυαλό του.

Δεν περνούσε καλά στον γάμο του

Σε ερώτηση αν το θύμα αγαπούμε τη σύζυγό του και κατηγορουμένη, η μάρτυς είπε ότι ένα 50% την αγαπούσε και την ήθελε, την νοιαζόταν, αλλά και την φοβόταν. Από την άλλη, είχε μία ζήλια και απέχθεια για εκείνη: «Δεν θέλω να κυκλοφορώ μαζί της», είπε η 39χρονη ότι τη έλεγε ο καπετάνιος.

Όπως ανέφερε η 39χρονη γυναίκα: «Η κατηγορουμένη δεν του φερόταν καλά και του μιλούσε άσχημα μπροστά σε κόσμο».

Η μάρτυς αυτή ήταν και η τελευταία για την 17η Νοεμβρίου, καθώς το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση την οποία και θα συνεχίσει την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου την ίδια ώρα.

arcadiaportal

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα