Ποινή φυλάκισης 35 ετών για βιασμό ανήλικης στον Πύργο

Ζωντάνεψε ο εφιάλτης για μια ανήλικη κοπέλα και τους γονείς της την Τρίτη στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου Πύργου. Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο εκδικάστηκε η υπόθεση που αφορούσε το βιασμό, την αποπλάνηση και την ασέλγεια μιας ανήλικης κοπέλας από την Πάτρα, από έναν 52χρονο Ηλείο οικογενειακό φίλο της μητέρας της.

Οι πράξεις αναφέρονται σε γεγονότα που συνέβησαν το Σεπτέμβριο του 2015, αλλά έγιναν γνωστά στους γονείς πολύ αργότερα τον Ιανουάριο του 2016.

Το ανήλικο κορίτσι κατάφερε να καταγγείλει τα όσα βίωσε στα χέρια του 52χρονου σε εκπαιδευτικούς της δομής όπου φοιτούσε και αυτοί με τη σειρά τους να ενημερώσουν τους γονείς της.

Ο 52χρονος κατηγορούνταν για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε αποπλάνηση ανηλίκου και ασέλγεια ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση. Η ποινή για την πρώτη κατηγορία ήταν 17 έτη κάθειρξης και από εννέα έτη για τις άλλες δύο, ήτοι συνολικά 35 έτη.

Ο κατηγορούμενος δεν είχε συνήγορο και ορίστηκε αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο. Στην εκδίκαση της υπόθεσης παρέστησαν οι γονείς του κοριτσιού. Ο 52χρονος που θα επιστρέψει στις φυλακές της Τρίπολης, κατάγεται από τη Γαστούνη αλλά διέμενε μόνιμα στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα