Βόλος: Έκλεβε χρήματα από την κάρτα ασθενούς

Μία απίστευτη υπόθεση κλοπής κατ’ εξακολούθηση διαλεύκαναν χθες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι έλυσαν το παζλ με τις περίεργες αναλήψεις χρημάτων από λογαριασμό ασθενούς που ερευνούσαν από αρχές Νοεμβρίου και έφτασαν τελικά στην πονηρή δράστιδα, που όλο αυτό τον καιρό κατάφερνε να κλέβει χρήματα από έναν άρρωστο Βολιώτη ηλικίας 76χρονών, η οποία είναι υπάλληλος του Αχιλλοπούλειου ηλικίας 49 ετών.

Όλα ξεκίνησαν αρχές Νοεμβρίου, όταν οι συγγενείς του ηλικιωμένου πήγαν να κάνουν ανάληψη χρημάτων για λογαριασμό του 76χρονου και αντιλήφθηκαν ότι χρήματα από το λογαριασμό του είχαν κάνει φτερά. Ο ηλικιωμένος μέχρι σήμερα νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Λάρισας. Μετά το τροχαίο που είχε στις 20 Σεπτεμβρίου διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο, νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου παραμένει με σημαντικά προβλήματα υγείας.

Άμεσα απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και κατήγγειλαν το περιστατικό και ξεκίνησαν έρευνες. Από την κίνηση του λογαριασμού διαπιστώθηκε ότι όλο το διάστημα της νοσηλείας είχαν γίνει τρεις αναλήψεις χρημάτων κάθε δεκαπέντε μέρες, η πρώτη μάλιστα, ύψους 840 ευρώ την ίδια μέρα του τροχαίου (!) και η τελευταία στις 31 Οκτωβρίου. Ο ιδιοκτήτης, όμως, της κάρτας ήταν στο κρεβάτι του πόνου.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και βρήκαν από την επίμαχη Τράπεζα το βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο όμως έδινε μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του σωματότυπου της δράστιδας. Μάλιστα, το βιντεοσκοπημένο υλικό απεστάλη στη Θεσσαλονίκη για περαιτέρω ανάλυση. Αρχισαν λοιπόν να ερευνούν ποιοι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο είχαν την συγκεκριμένη ημέρα του ατυχήματος υπηρεσία και τελικά εξετάζοντας μία προς μία τις υπαλλήλους έλυσαν το μυστήριο και έφτασαν στη δράστιδα.

Η 49χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικώς αρνήθηκε την εμπλοκή της με την κλοπή της κάρτας, αλλά τελικά παραδέχτηκε τις αναλήψεις χρημάτων. Όπως φέρεται να δήλωσε, βρήκε το πορτοφόλι πεσμένο στο πάτωμα και το πήρε. Είχε, όπως ισχυρίστηκε, ανάγκη από χρήματα και έκανε τις αναλήψεις των χρημάτων.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχημάτισε χθες εναντίον της δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση. Η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου.

Ταχυδρόμος

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα