Η μητέρα της χήρας από την Αργολίδα μιλάει για πρώτη φορά για το φονικό

Άσχημες μνήμες έχουν ξυπνήσει εδώ και λίγες μέρες στην Κοιλάδα Αργολίδας καθώς ξεκίνησε η δίκη της μαύρης χήρας Δήμητρας Βούλγαρη, που κατηγορείται ότι σκότωσε το ναυτικό σύζυγό της Θανάση Λάμπρου, έξω από το σπίτι του παιδικού του φίλου Τάκη.

Για πρώτη φορά η μητέρα της 38χρονης σπάει την σιωπή της και μιλάει στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα».

«Η κόρη μου είναι χάλια. Ένας αθώος πως θα είναι; Δεν θα είναι χάλια; Η κόρη μου είναι αθώα. Έχει αδυνατίσει υπερβολικά, έχει πολύ άγχος. Είναι ψυχολογικά πάρα πολύ πεσμένη. Ποτέ δεν ομολόγησε ότι σκότωσε τον άντρα της. Και αυτό θα το υποστηρίζει μέχρι να πεθάνει».

Η Μαρία Μανουσαρίδου αποκάλυψε και όσα της είπε η κόρη της την πρώτη μέρα της δίκης που την είδε και πάλι από κοντά. Όπως ανέφερε, η Δήμητρα της είπε ότι κακοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, και πως είναι αθώα.

Μάλιστα, ανέφερε ότι η κόρη του άτυχου καπετάνιου και της κατηγορούμενης πιστεύει ότι η μητέρα της είναι αθώα ενώ στενοχωριέται με αυτά που διαβάζει για εκείνη.

Η ίδια τόνισε πως «η κόρη μου ποτέ δεν ομολόγησε. Δεν υπάρχει η υπογραφή της. Εγώ πήρα έξι και μισή την κόρη μου και μου είπε: «Μαμά, που είναι το παιδί μου;». Γιατί της είπε κάποιος κύριος εκεί ότι το παιδί θα σου το σκοτώσω, θα σου καταστρέψω την οικογένεια, θα σε βάλω φυλακή. Πρώτον έχει φάει πολύ ξύλο ψυχολογικά και σωματικά. Την άφησαν 24 ώρες χωρίς νερό».

Η μητέρα της κατηγορούμενης ανέφερε ότι η κόρη της δεν ήξερε πως ο άντρας της είχε εξωσυζυγική σχέση αλλά και αν το ήξερε δεν θα τον σκότωνε.

«Στόχος ήταν να παγιδεύουν το παιδί μου. Η κόρη μου δεν είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Ο Θανάσης ήταν ο πρώτος και ο τελευταίος της. Τον λάτρευε τον Θανάση. Ο Θανάσης δεν το εκτίμησε, μόνο αυτό δεν έκανε. Δεν εκτίμησε την γυναίκα που είχε. Είναι αθώα. Και θέλω να βρεθούν οι ένοχοι».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα