Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού στη Φθιώτιδα

Άλλαξε την αρχική της κατάθεση η 33χρονη, που το βράδυ της Δευτέρας είχε καταγγείλει πως τρεις άγνωστοι τη βίασαν σε ερημική τοποθεσία στη δυτική Φθιώτιδα, όταν την άρπαξαν από το αυτοκίνητο όπου είχε ραντεβού με τον φίλο της.

Η 33χρονη, κάνει λόγο πλέον για απόπειρα βιασμού και όχι για βιασμό. Σε αυτό συνετέλεσε βέβαια και η ιατροδικαστική εξέταση η οποία ήταν αρνητική.

«Δεν με βίασαν. Μου έσκισαν τα ρούχα και προσπάθησαν να με βιάσουν, αλλά επειδή αντιστάθηκα και φώναζα με άφησαν και έφυγαν...», φέρεται να δήλωσε η 33χρονη ανατρέποντας την αρχική της κατάθεση που έλεγε ότι ο ένας από τους τρεις άγνωστους τη βίασε.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας αναζητούν τους τρεις αλλοδαπούς στην περιοχή της δυτικής Φθιώτιδας, που επιτέθηκαν στο ζευγαράκι που συνευρίσκονταν ερωτικά μέσα στο αυτοκίνητο.

Το πιθανότερο σενάριο είναι οι αλλοδαποί να επέστρεφαν σε κάποιο από τα κοντινά χωριά μετά πόδια και να έπεσαν πάνω στο βανάκι, μέσα στο οποίο ήταν το παράνομο ζευγάρι.

Στην αρχή έστησαν «αυτί» ακούγοντας τις ερωτικές περιπτύξεις και στη συνέχεια αποφάσισαν να «χτυπήσουν» την πόρτα του βαν.

Όταν ο 45χρονος φίλος της 33χρονης άνοιξε την πλαϊνή πόρτα από το βανάκι βρέθηκε μπροστά σε τρεις άνδρες ο ένας εκ των οποίων τον απειλούσε με μαχαίρι. Οι δυο προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν αλλά κατάφερε να τους απωθήσει και να ξεφύγει.

Στη συνέχεια οι τρεις πήραν την 33χρονη από το αυτοκίνητο και την οδήγησαν πιο πέρα μέσα στα χωράφια. Εκεί προσπάθησαν να τη βιάσουν αλλά επειδή αντιστάθηκε και καλούσε σε βοήθεια, φοβήθηκαν και την παράτησαν, φεύγοντας με τα πόδια όπως είχαν έρθει.

Ο 45χρονος από την πρώτη στιγμή είχε καλέσει την αστυνομία και δεν είχε απομακρυνθεί από το σημείο. Όταν έφτασε η αστυνομία μετά από λίγη ώρα βγήκε στον κεντρικό δρόμο και η 33χρονη που είχαν αφήσει οι τρεις άγνωστοι.

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται.

 

lamiareport

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα