Σοκάρει ο παιδεραστής: Δεν το έκανα για να ικανοποιηθώ σεξουαλικά - Βίντεο

Ο άνθρωπος που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 401 ετών για τις πράξεις του και που σόκαρε την τοπική κοινωνία της Κρήτης αλλά και ολόκληρη τη χώρα, μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.

Δίνοντας τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη ο ίδιος είπε ότι:

"Δε μετείχα σε αυτό για να ικανοποιηθώ σεξουαλικά. Ο λόγος που μετείχα ήταν με την παρουσία μου, ήθελα να δείξω ότι όντως είναι δικαίωμα των εφήβων να εκφράζονται με τον τρόπο που επιθυμούν ακόμα και αν αυτό φαίνεται προκλητικό, ακραίο και τα λοιπά. Τους είπα δε στο δικαστήριο ότι εγώ όταν θεωρούσαν τους "rock and rollers" ανώμαλους και ότι θα καταστρέψουν την αμερικανική κοινωνία, εγώ δε θα ήμουν με αυτούς, θα ήμουν με αυτούς που θα έλεγα είναι δικαίωμά τους να χορεύουν rock n roll... Το ίδιο συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση. Είναι ένας εφηβικός ακραίος κώδικας, σοκαριστικός, ίσως και άσεμνος κάποιες φορές. Δε είχε όμως σεξουαλικό χαρακτήρα".

Και συνέχισε:

"Έχετε βρεθεί ποτέ σε καμιά συναυλία πανκ; Πώς χορεύουν μέσα σε έναν κύκλο όλοι μαζί και κλωτσάνε ο ένας τον άλλον...Αυτό γινόταν ως ένα είδος αναγνώρισης όπου φασώνονταν ο ένας με τον άλλο, όλοι με όλους. Αυτό ήταν ας πούμε ο κώδικας επικοινωνίας αυτής της ομάδας. Αλλά έδειχνα και στην πράξη ότι δεν είμαι κολλημένος. Μπορεί να είνα αλαζονικό, μπορεί να είναι ακραίο, μπορεί να είναι άσεμνο αλλά σεξουαλικό δεν είναι"

Ο ίδιος μάλιστα επιμένει ότι είναι μόνο ο... "νονός" αυτής της ακρότητας. "Ήταν ένα είδος εφηβικής αδελφότητας. Κάποια στιγμή οι έφηβοι αυτοί μου αποκάλυψαν ότι ο τρόπος επικοινωνίας, ο κώδικάς τους, είναι αυτός. Ότι αυτό, αυτό ας πούμε εσένα πώς σου φαίνεται; Δηλαδή το ότι εμείς ας πούμε λειτουργούμε, φασωνόμαστε ο ένας με τον άλλον δεν έχουμε πρόβλημα για αυτό. Το μυαλό σου είναι κολλημένο όπως η γενιά σου; Κοιτάξτε να δείτε έχει ένα σκανδαλιάρικο δηλαδή αυτό το πράγμα, αυτό εγώ το είδα πολλές φορές μπροστά μου.  Έχετε στο μυαλό σας κάτι άλλο. Αυτό το πράγμα είναι μια εφηβική παρορμητική, ακραία προκλητική συμπεριφορά. Προσποιούντο ότι θα χαϊδεύονταν και φιλιούνταν. Όρθιοι και ντυμένοι έτσι. Όχι... Ακόμα και όταν συναντιόντουσαν στο βάθος της πλατείας. Αυτό είναι το περίφημο φασώνονταν και τα λοιπά, αγγίζονταν και όλα αυτά. Ήταν κάτι που δεν είχε κανένα σεξουαλικό χαρακτήρα. Ήταν μια πράξη πρόκλησης. Ήταν ότι εμείς έχουμε την άνεση, τη μαγκιά, την ελευθερία να κάνουμε αυτό που εσάς σας σοκάρει. Αυτό ήταν".



Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα