Μυστήριο με τον φόνο 32χρονου Κρητικού στη Γερμανία

Ο 32χρονος βρέθηκε «γαζωμένος» με έξι σφαίρες στη Γερμανία όπου διέμενε μόνιμα

Πυκνό μυστήριο καλύπτει τα κίνητρα, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε στη Γερμανία ένας 32χρονος Ελληνας με καταγωγή από την Κρήτη, το πτώμα του οποίου βρήκε τυχαία ένας οδηγός νταλίκας κοντά στα σύνορα με την Αυστρία. Η τοπική αστυνομία φέρεται ότι έχει συλλάβει έναν 28χρονο, αλλά και ότι ανακρίνει και τη σύζυγο του θύματος!

Το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα το πτώμα του 32χρονου Αντώνη Χ., που καταγόταν από το Σίβα του Δήμου Φαιστού, απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα από τον μόνιμο τόπο κατοικίας του.

Ο άτυχος Κρητικός είχε μετακομίσει τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία για βιοποριστικούς λόγους μαζί με τη Γερμανίδα σύζυγό του, την οποία είχε γνωρίσει στην Ελλάδα, και την εξάχρονη κόρη που είχαν αποκτήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα βρισκόταν πεσμένο σε μια μικρή χαράδρα πίσω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα της εθνικής οδού και οι Γερμανοί αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο δολοφόνος το είχε γαζώσει με έξι σφαίρες από πυροβόλο όπλο.

Στα ίχνη 28χρονου

Σύμφωνα με το apopsilive.gr, οι τοπικές Αρχές ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας και οδηγήθηκαν στα ίχνη ενός 28χρονου, ο οποίος ανακρίνεται, καθώς στο σπίτι του βρέθηκε ένα όπλο που εξετάζεται βαλλιστικά για να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, ερευνάται η σχέση του υπόπτου με την οικογένεια του άτυχου 32χρονου και συγκεκριμένα με τη σύζυγό του, που επίσης εξετάζεται από τους αστυνομικούς.

Στη Γερμανία πήγαν μέλη της οικογένειας του θύματος από την περιοχή του Σίβα, όπου η είδηση για τη δολοφονία έπεσε σαν βόμβα, παγώνοντας την τοπική κοινωνία.

Οι κάτοικοι έχουν συγκλονιστεί, καθώς όλοι γνώριζαν τον Αντώνη Χ. και την οικογένειά του, που δέχθηκε για δεύτερη φορά ένα σκληρό χτύπημα της μοίρας. Πριν από λίγα χρόνια είχε χάσει και τη 19χρονη αδελφή του 32χρονου, σε τροχαίο που είχε γίνει στην είσοδο του χωριού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα