Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Θανάση Πλεύρη

Ιδιαίτερα κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου, όπου εισήχθη με εικόνα σήψης, μετά από αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το απόγευμα της Τρίτης το Ιατρικό σημειώνεται ότι «ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη. Η κατάσταση του είναι σταθερή αλλά εξακολουθεί να εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρόβιο προσέβαλε τους πνεύμονες του 39χρονου  πρώην βουλευτή αλλά οι γιατροί ελπίζουν ότι το νεαρό της ηλικίας του θα αποτελέσει σύμμαχο στην προσπάθεια που κάνουν.

Η χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου ανέφερε:

«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εισήχθη χθες, Κυριακή 13/11/16, στις 10.00 π.μ., στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, με εικόνα σήψης. Είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Από τη θεραπευτική ομάδα του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές. Η κατάσταση του ασθενούς εκτιμάται  ως ιδιαίτερα κρίσιμη».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα