Τέλος στο θρίλερ του αγνοούμενου επιχειρηματία από την Κρήτη

Στην περιοχή του Αμαρουσίου, όπου οδηγούσαν όλες οι πληροφορίες του «Τούνελ», βρέθηκε ο αγνοούμενος επιχειρηματίας από την Κρήτη.

Δύο μέρες μετά την εκπομπή της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου και τη μεγάλη κινητοποίηση των εθελοντών τηλεθεατών, ο Μηνάς Αργυρίου 51 χρόνων βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Τέσσερα χρόνια από την εξαφάνιση του, συναντήθηκε συγκινημένος με τον αγαπημένο του φίλο που ήρθε από την Κρήτη για να τον ψάξει στην εκπομπή. Ο Παναγιώτης Γιακουμετής τον βρήκε στο κατάλυμα που του έχει παραχωρηθεί για να μένει.

«Ζω στα παγκάκια…»

Όπως είπε στο «Τούνελ» ο στενός φίλος του αγνοούμενου, τον Φεβρουάριο του 2013 έκλεισε τα καταστήματα του στο Ηράκλειο και έφυγε για την Αθήνα.

Λίγο καιρό μετά επικοινώνησε με έναν κοινό φίλο και του ζήτησε βοήθεια. «Περιέγραψε μια άσχημη εικόνα. Είπε στο φίλο μας πως κοιμάται σε παγκάκια και έδωσε την εντύπωση πως έφτασε στο έσχατο όριο ανέχειας. Ήταν ένας περήφανος και αξιοπρεπής άνθρωπος, δεν ζητούσε εύκολα βοήθεια. Ο κοινός μας φίλος προσπάθησε να τον καλέσει στο τηλέφωνο , εκείνος δεν απάντησε ποτέ στην κλήση κι από τότε χάσαμε τα ίχνη του» τόνισε.

kritik

anikolouli

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα