Βόλος: Επεισόδια και τραυματισμοί για μια κεραία κινητής τηλεφωνίας

Σοβαρά επεισόδια μ’ έναν τραυματία και φθορές στο ισόγειο της κατοικίας, όπου έχει τοποθετηθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα, στη συμβολή των οδών Ζαλόγγου με Επιδαύρου, εκτυλίχθηκαν σήμερα το απόγευμα, στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν κάτοικοι της συνοικίας Αγ. Αναργύρων.


Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν, όπως κάθε Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, κάτω από το σπίτι, όπου έχει τοποθετηθεί η κεραία, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, ζητώντας την απομάκρυνσή της, καθώς φοβούνται για την υγεία  τους.

Εντοπίστηκε η 14χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Λαμία



Κάποια στιγμή υπήρξε ένταση κι ένας 65χρονος έπεσε και χτύπησε στο πεζοδρόμιο, ενώ έπαθε παράλληλα επιληπτική κρίση και λιποθύμησε. Αμέσως τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, έσπασαν τζάμια στο ισόγειο του κτιρίου όπου τοποθετήθηκε η κεραία.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους κατοίκους, έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 1.000 υπογραφές και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάνε στον Εισαγγελέα, προκειμένου το θέμα να πάρει τη δικαστική οδό, ενώ τονίζουν πως θα συνεχίσουν τον αγώνα τους και τα επόμενα Σάββατα, μέχρι να δικαιωθούν, ενώ έχουν πληροφορίες πως στην περιοχή πρόκειται να τοποθετηθούν ακόμη τρεις κεραίες.

myvolos.net

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα