Τζόκερ: Πώς με 3 ευρώ κέρδισε 13,8 εκατ.ευρώ

Σε πρακτορείο που βρίσκεται στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης παίχτηκε το υπετυχερό δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ που χάρισε σε έναν νικητή το αστρονομικό ποσό των 13.824.348 εκατ. ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, Π. Παπατζηλάκη, δεν έκρυψε τη μεγάλη του χαρά που το τυχερό δελτίο παίχτηκε στην επιχείρησή του.

«Ήταν ένα απλό δελτίο των 3 ευρώ, τυχαίας επιλογής. Δηλαδή δεν συμπλήρωσε καν ο τυχερός τα νούμερα, αλλά ήταν ένα δελτίο με αριθμούς που είχε παίξει τυχαία η μηχανή», είπε ο κ. Παπατζηλάκης.

Βέβαια το μυαλό του δεν πάει καθόλου στο ποιος μπορεί να είναι ο μεγάλος τυχερός του ΤΖΟΚΕΡ, καθώς όπως λέει στο star.gr είναι πολύς ο κόσμος που περνά καθημερινά από το πρακτορείο του. Γι’ αυτό που είναι σίγουρος είναι ότι τα χρήματα θα πιάσουν τόπο και πήγαν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη.

«Το πρακτορείο μας είναι στο δυτικό κομμάτι της Θεσσαλονίκης και μάλιστα στη μεριά του παλιού Ευόσμου. Είμαστε δηλαδή μια φτωχογειτονιά, το πρακτορείο μας είναι της γειτονιάς, είμαστε όλοι γνωστοί. Όλοι τα έχουν ανάγκη αυτά τα λεφτά, αλλά πιστεύω πραγματικά ότι θα πιάσουν τόπο», λέει.

Βέβαια από το πρωί που έγινε γνωστό ότι το πρακτορείο του είναι και το τυχερό, κόσμος πηγαίνει συνεχώς, ρωτάει με περιέργεια για το ποιος μπορεί να είναι ο υπερτυχερός, δίνει συγχαρητήρια και φυσικά παίζει τυχερά παιχνίδια μπας και αλλάξει η τύχη του.

Ο τυχερός του ΤΖΟΚΕΡ βέβαια δεν έχει εμφανιστεί στο πρακτορείο, αλλά αυτό δεν πτοεί καθόλου τον κ. Παπατζηλάκη, αντίθετα του εύχεται να είναι καλά και να τα χαρεί.

Μάλιστα όπως μας είπε δεν είναι η πρώτη φορά που στο πρακτορείο του παίζεται δελτίο που κερδίζει μεγάλο ποσό.

«Το 2002 είχαμε δώσει 200.000 ευρώ στο ΛΟΤΤΟ και περίπου πριν ένα χρόνο στο ΤΖΟΚΕΡ πάλι 75.000 ευρώ. Δεν είναι και άσχημα», λέει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα