Εύβοια: Μετά τη μητέρα έφυγαν και τα δίδυμα. Τα παιδάκια μου φύγανε και τα δύο

Βυθισμένα στο πένθος και τον θρήνο είναι τα Νέα Στύρα, καθώς μετά τον τραγικό θάνατο της 42χρονης Γιάννας Παπαγεωργίου (δείτε ΕΔΩ) έξω από το μαιευτήριο «Λητώ» πριν γεννήσει τα δίδυμα αγοράκια της, την τελευταία τους πνοή άφησαν και τα δύο βρέφη...

Όπως ανακοίνωσαν συγγενείς της 42χρονης στο facebook, τα δύο αγοράκια τα οποία είχαν γεννηθεί με καισαρική τομή και νοσηλεύονταν στη Εντατική Μονάδα Νεογνών στο Νοσοκομείο Παίδων δεν τα κατάφεραν και πήγαν να συναντήσουν τη μητέρα τους, βυθίζοντας σε ανείπωτα σκοτάδια θλίψης τον πατέρα τους, Κώστα Πηλιχό, ο οποίος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο σκληρά τον χτύπησε η μοίρα.

Ο σύζυγος  ο οποίος είδε τη σύζυγό του να ξεψυχά έξω από το μαιευτήριο,  τα δύο αγοράκια, παρά τη σκληρή μάχη που έδωσαν, δεν κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή.

Ο πατέρας των παιδιών παγωμένος από το σοκ της τριπλής απώλειας, ανήμπορος να συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που τον βρήκε, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ψελλίζοντας ότι τα αγόρια του δεν ζουν πια.

Οι γιατροί μου είχαν πει πως αν καταφέρουν και ζήσουν θα είναι παιδιά με ειδικές ανάγκες. Το περιμέναμε το κακό γιατί δεν βλέπαμε κάποια εξέλιξη. Το τελευταίο καιρό το ένα το μωράκι είχε σπασμούς όπου πέθανε από αυτό και το άλλο έφυγε από ανακοπή. Δυστυχώς ζω μια τραγωδία».

«Τα παιδάκια φύγανε και τα δύο. Το ένα το μεσημέρι και το άλλο το απόγευμα», είπε με όση φωνή του είχε απομείνει.

Όπως τόνισε, η κατάσταση των παιδιών επιδεινώθηκε τις τελευταίες μέρες και τελικά κατέληξαν από ανακοπή καρδιάς.

«Δεν το χωρά το μυαλό μου. Περιμέναμε με πολύ μεγάλη χαρά τη γέννηση των παιδιών μας, τα είχαμε ετοιμάσει όλα, γιατί δυσκολευτήκαμε πολύ να κάνουμε παιδιά και η κατάληξη ήταν να φύγει από τη ζωή  η γυναίκα μου έτσι ξαφνικά και τα μωρά να δίνουν τη δίκη τους μάχη για τη ζωή στο μαιευτήριο. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Περίμενε πως και πως να γεννηθούν τα μωρά της και να τα σφίξει στην αγκαλιά της».

Το τελευταίο διάστημα ο Κωνστατίνος Πηλιχός είχε έρθει μαζί με τη γυναίκα του στην Αθήνα,από τη Νέα Στύρα Ευβοίας όπου έμεναν,καθώς στις 20 Οκτωβρίου η άτυχη Ιωάννα θα έμπαινε στο μήνα της για να γεννήσει σε νοσοκομείο της Αθήνας .Δυστυχώς όμως η μοίρα της επιφύλασσε το πιο άσχημο παιχνίδι , αφού δεν πρόλαβε να γεννήσει τα δίδυμα αγγελούδια της και να βιώσει τη μητρότητα.

«Ανέβασε πίεση που δεν ήταν καθόλου φυσιολογική και δεν αισθανόταν καλά. Πήραμε το γιατρό  της τηλέφωνο και μας είπε να πάρει ένα χάπι και να ξαπλώσει. Άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και νόμισα πως λιποθύμησε, λέει στο protothema.gr ο Κωνσταντίνος Πηλιχός  και προσθέτει: «Την πήρα και την πήγα στο μαιευτήριο όπου είχε προγραμματίσει να γεννήσει. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή».

 

 

 

eviazoom

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα