Νεκρός 30χρονος ψαροντουφεκάς στον Μαραθώνα

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για περιστατικό 30χρονου αγνοούμενου αλλοδαπού υποβρύχιου αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή Σχοινιά Μαραθώνα Αττικής.

Στο σημείο διενεργήθηκαν έρευνες, από ξηράς με περιπολικό όχημα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και δια θαλάσσης με δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και ένα ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το Α/Κ σκάφος “ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ” Ν.Π. 6183. Παράλληλα στις έρευνες συμμετείχαν στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και εθελοντές δύτες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ), ενώ απογειώθηκε και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., σε βάθος δεκαπέντε μέτρων και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

 

thestival

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα