Πανικός για τα 11.500.000 € του Τζόκερ!

Στην παραζάλη των εκατομμυρίων του Τζόκερ έχουν πέσει οι απανταχού κυνηγοί της τύχης, μετά το 14ο συνεχές τζακ ποτ, που ανεβάζει τα διανεμόμενα κέρδη στη... στρατόσφαιρα!

Τουλάχιστον 11.500.000 ευρώ περιμένουν τον σούπερ τυχερό της αυριανής κλήρωσης και στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ επικρατεί ήδη πανικός, με τους παίκτες να ελπίζουν ότι αυτή τη φορά θα μαντέψουν τους μαγικούς αριθμούς και θα κάνουν πραγματικότητα τα πιο τρελά όνειρά τους.

16 «πεντάρια»

Στην κλήρωση της Πέμπτης ο πακτωλός των εκατομμυρίων ξεγλίστρησε ακόμη μία φορά από τα χέρια των παικτών, καθώς βρέθηκαν μόνο 16 «πεντάρια», καθένα από τα οποία κέρδισε 42.804 ευρώ, αλλά κανένα δελτίο με 5+1 επιτυχίες. Ετσι, τα 9.760.984 ευρώ της πρώτης κατηγορίας κερδών μεταφέρονται στην κλήρωση της Κυριακής και ανεβάζουν τα διανεμόμενα κέρδη σε τουλάχιστον 11.500.000 ευρώ, ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν κληρωθεί ποτέ στην Ελλάδα.

Το τζακ ποτ της Πέμπτης ήταν το 14ο στη σειρά, αφού η τελευταία φορά που είχε βρεθεί νικητής στη μεγάλη κατηγορία κερδών ήταν στην κλήρωση της 15ης Σεπτεμβρίου, όταν ένας τυχερός κέρδισε 1.400.000 ευρώ. Τώρα οι παίκτες ελπίζουν ότι το σερί των τζακ ποτ θα σπάσει στην αυριανή κλήρωση και κάποιος... Γκαστόνε θα βάλει στην τσέπη τα εκατομμύρια, ώστε να λύσει για πάντα το οικονομικό του πρόβλημα.

Μαζί με τα διανεμόμενα κέρδη αυξάνεται και η συμμετοχή του κόσμου, με τους παίκτες να πλημμυρίζουν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και τον αριθμό των στηλών να αυξάνεται συνεχώς. Είναι ενδεικτικό ότι για την προηγούμενη κλήρωση συμπληρώθηκαν 15.477.301 στήλες, αλλά ο αριθμός αυτός αναμένεται να ξεπεραστεί, εν όψει της αυριανής κλήρωσης και του αστρονομικού ποσού που κληρώνει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα