Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 23χρονου Στράτου

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του νεαρού Στράτου που τελέστηκε στην Μυτιλήνη. Ο 23χρονος  σκοτώθηκε σε φριχτό τροχαίο στην εθνική οδό Κρατηγο-Μυτιλήνης τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Σε κλίμα οδύνης, κηδεύτηκε σήμερα το μεσημέρι στη Μυτιλήνη ο 23χρονος Στρατης, που έχασε την ζωή του την Παρασκευή όταν του έστησε καρτέρι ο χάρος στο ύψος του ξενοδοχείου Λώριετ στην εθνική οδό Κρατηγο-Μυτιλήνης.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και ο πατέρας του Στράτου καθώς και ο αδελφός του που δε μπορούν να πιστέψουν το χτύπημα της μοίρας.

Το τελευταίο αντίο στο νεαρό είπαν συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι αλλά και πολλοί Μυτιληνιοί που βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο προαύλιο του ιερού ναού, βρίσκονται εκατοντάδες άτομα, αφού το εσωτερικό ηταν ασφυκτικά γεμάτο.

Ο Στρατος βρήκε φριχτό θάνατο την Πέμπτη περίπου στις 23:30 όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου που οδηγούσε, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείων και ακολούθως σε κολώνα φωτισμού όπου και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, που είχε σαν αποτελέσματα το αυτοκίνητο να κοπεί στην μέση και ο Στράτος να βρει φρικτό θάνατο μέσα στην «μεγάλη» του αγάπη το αμάξι του..

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι περίοικοι "πετάχτηκαν" από τα κρεβάτια τους και ειδοποίησαν τις αρχές.

Το πάθος που είχε για τα αυτοκίνητα από μικρή ηλικία ο Στρατος τελικά αποδείχτηκε μοιραίο, η σφοδρότητα της σύγκρουσης δεν άφησε περιθώρια για να κρατηθεί στη ζωή.

LesvosPost

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα