Ξανά θύμα βιασμού η 17χρονη στη Δράμα πριν από ένα μήνα

Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 17χρονης στη Δράμα, από τρεις άνδρες μετά από χρήση ναρκωτικών.

Όπως αναφέρει το dramini, η άτυχη κοπέλα που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Δράμας πριν από λιγότερο ένα μήνα είχε πέσει και πάλι θύμα βιασμού, αυτή τη φορά από έναν 52χρονο, η φωτογραφία του οποίου είχε δοθεί στη δημοσιότητα μετά από εισαγγελική εντολή.

Το περιστατικό είχε συμβεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2016 και είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, ενώ ο 52χρονος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Οι αστυνομικές αρχές της Δράμας συνέλαβαν ήδη τους τρεις άνδρες, 23, 25 και 18 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το βιασμό και την εγκατάλειψη της 17χρονης.

Και οι τρεις ομολόγησαν τη συμμετοχή ή τη συνέργειά τους στο βιασμό και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ενώ αναμένεται να απολογηθούν στον ανακριτή το Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον 23χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ασέλγεια, έκθεση σε κίνδυνο και χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ ομολόγησε ότι ήταν αυτός που τη βίασε και την εγκατέλειψε ημίγυμνη σε κωματώδη κατάσταση.

Ο 23χρονος έμενε στην Αθήνα και τον τελευταίο καιρό είχε επιστρέψει στην Χωριστή Δράμας. Ο 25χρονος πάλι είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διάφορες κλοπές, ενώ ο 18χρονος, ο οποίος δεν είναι Έλληνας, είναι τρόφιμος του ορφανοτροφείου Δράμας.

 

dramini

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα