Υπέστη καρδιακό επεισόδιο έξω από την τράπεζα

Φύλακα-άγγελο είχε ένας ηλικιωμένος, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο την ώρα που περίμενε στην ουρά, έξω από το τραπεζικό κατάστημα που βρίσκεται στο Σιντριβάνι, στο Αγρίνιο, για να πάρει τη σύνταξή του. Ενας περαστικός γιατρός, που έτρεξε να τον βοηθήσει, του έσωσε τη ζωή!

Ο παππούς είχε πάει από τα ξημερώματα στην τράπεζα, για να πιάσει σειρά, ωστόσο τον είχαν ήδη προλάβει αρκετοί άλλοι ηλικιωμένοι και είχε ήδη σχηματιστεί μεγάλη ουρά. Λίγη ώρα αργότερα οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν, καθώς δεν άντεξε την ταλαιπωρία και την ορθοστασία και υπέστη καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να πέσει στο έδαφος.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και κάποιοι άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, ενώ ακόμη και διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν για να δουν τι συμβαίνει. Ευτυχώς, εκείνη την ώρα έτυχε να περνά από το σημείο ο γνωστός νευρολόγος Θανάσης Ζήσης, ο οποίος έκανε μαλάξεις στον άτυχο συνταξιούχο και κατάφερε να τον κρατήσει στη ζωή, ώσπου να φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μάλιστα, ο γιατρός συνέχισε την προσπάθεια να επαναφέρει τον άτυχο ηλικιωμένο, παρόλο που εκείνος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Τελικά, λίγο πριν μπει στο ασθενοφόρο, ο ηλικιωμένος επανήλθε χάρη στις προσπάθειες του γιατρού, άνοιξε τα μάτια του και ο εφιάλτης πήρε τέλος, τόσο για τον ίδιο όσο και για όλους όσοι βρέθηκαν έξω από το τραπεζικό κατάστημα κι έζησαν στιγμές αγωνίας. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να παραμένει για νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα