Ημαθία: Το κρυμμένο μυστικό πίσω από τη διπλή αυτοκτονία

Θυμίζει σενάριο δραματικής ταινίας, δυστυχώς όμως πρόκειται για μια πραγματική τραγωδία που συγκλόνισε σε το πανελλήνιο και τώρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία. Ο λόγος για την αυτοκτονία της 17χρονης που έβαλε τέλος στη ζωή της την περασμένη Παρασκευή, πέφτοντας στις ράγες του τρένου, όπως είχε κάνει στις 21 Σεπτεμβρίου ο 18χρονος φίλος της, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Ο 18χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες των αστυνομικών αρχών, αρκετούς μήνες πριν αυτοκτονήσει, διατηρούσε σχέση με έναν 45χρονο, μέχρι που κάποια στιγμή αποφάσισε να τον καταγγείλει στην αστυνομία. Στην πορεία όμως αναίρεσε την καταγγελία, αλλά οι εισαγγελικές αρχές απήγγελαν κατηγορίες κατά του 45χρονου για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου.  Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 18χρονος Ιωακείμ δεν μπορούσε να διανοηθεί πως θα βρισκόταν στη δικαστική αίθουσα απέναντι από τον 45χρονο φίλο του και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η 17χρονη Εύα, η οποία γνώριζε την υπόθεση,  δεν άντεξε το χαμό του κολλητού της φίλου και επέλεξε να τον ακολουθήσει στο θάνατο, ακριβώς όπως είχε κάνει ο 18χρονος  στις 21 Σεπτεμβρίου.

Επιβιβάστηκε σε τρένο της γραμμής και από τη Θεσσαλονίκη κατευθύνθηκε προς την Αλεξάνδρεια της Ημαθίας. Όταν αποβιβάστηκε, έπεσε στον πρώτο συρμό,  ο οποίος εκείνη τη στιγμή κινείτο με μεγάλη ταχύτητα.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο οδηγός του τρένου και στις δυο περιπτώσεις ήταν ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος έχει υποστεί ισχυρό σοκ.

 

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα