ΔΕΗ: Παράταση της ρύθμισης οφειλών ως 31 Δεκεμβρίου;

Από τις πρώτες πρωινές ώρες πολίτες κυρίως μεγαλύτερων ηλικιών προσπάθησαν να πιάσουν μια θέση για να εξυπηρετηθούν πιο γρήγορα, γεγονός που δημιούργησε αρκετές λογομαχίες.
Τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν από τις 05:00 το πρωί της Δευτέρας (31/10) έξω από τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ καθώς λήγει σήμερα η παράταση που έχει δώσει η διοίκηση της ΔΕΗ για όσους θέλουν να κάνουν ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις.

ΔΕΗ: Παράταση της ρύθμισης οφειλών ως 31 Δεκεμβρίου!

Αυτή είναι η πρόταση που “έπεσε” στο τραπέζι του Δ.Σ. της ΔΕΗ που συνεδριάζει σήμερα και μεταξύ άλλων θα πάρει απόφαση και για την παράταση της προθεσμίας για ρύθμιση των χρεών πιθανότατα ως το τέλος του χρόνου.

Ήδη η παράταση ενός μηνός που δόθηκε και λήγει σήμερα έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες πολίτες την ευκαιρία να ρυθμίσουν τα χρέη τους.
Η ανταπόκριση του κοινού είναι μεγάλη, είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και σήμερα τελευταία ημέρα οι ουρές είναι τεράστιες από τα ξημερώματα, ενώ δεν έλειψαν και τα επεισόδια.

Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ έχει ως θέμα του και την παράταση της ρύθμισης. Η παράταση θα είναι ως το τέλος του χρόνου, έτσι ώστε να μην υπάρξουν φαινόμενα ταλαιπωρίας του κοινού.

Σε κάθε περίπτωση η παράταση ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί και θα πρέπει όλοι να περιμένουμε, πιθανότατα μέχρι το μεσημέρι.

NEWSIT

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα