Έκανε γυαλιά - καρφιά καφενείο επειδη τον χώρισε!

Αναστάτωση προκάλεσε τα ξημερώματα 56χρονος ο οποίος αφού πήγε σε καφενείο, απείλησε και χτύπησε ελαφρά μία 40χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία που δούλευε στην επιχείρηση σε περιοχή του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 56χρονος κρατώντας σιδηρολοστό προκάλεσε μικροζημιές μέσα στην επιχείρηση και στη συνέχεια επιτεθηκε στην 40χρονη. Αφού έφυγε από εκεί, πήγε στο σπίτι της και άρχισε να πετάει αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και ο 23χρονος γιος της γυναίκας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος για την "έκρηξη" του άνδρα είναι επειδή πρόσφατα, η 40χρονη αποφάσισε να βάλει τέλος στην ερωτική τους σχέση.

Λίγη ώρα αργότερα ο 56χρονος συνελήφθη από το ΤΑΕ για πρόκληση σωματικών βλαβών αλλά και για οπλοκατοχή καθώς σε έρευνα που έγινε σήμερα το πρωί στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κυνηγετικό όπλο, τόξο με δέκα βέλη και πέντε ξιφίδια.

Η προανάκριση γίνεται από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, ενώ o 56χρονος που δεν γλίτωσε τις χειροπέδες θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ekriti

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα