Τραγικές στιγμές στην Κρήτη: Ενημέρωσαν την μητέρα ότι πέθανε το 2χρονο κοριτσάκι της

Κάτι παραπάνω από σπαρακτικές ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σήμερα στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου με την 23χρονη μητέρα του δυστυχήματος στα Ζωνιανά, να μαθαίνει ότι το δίχρονο κοριτσάκι της είναι νεκρό. Το δύσκολο αυτό έργο, ανέλαβαν ψυχολόγος και ψυχίατρος αλλά και η μητέρα της 23χρονης, που εκείνη ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος που της ανακοίνωσε το τραγικό μαντάτο.

Η 23χρονη μέχρι και λίγα λεπτά πριν μάθει για την κόρη της, ρωτούσε όποιον έβλεπε ωστόσο κανείς δεν είχε απάντηση γιατί ακριβώς δεν ήξερε τι και πως να το πει.

Όπως περιγράφει στο Ράδιο Κρήτη και στο ekriti.gr ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας κ. Ανέστης Κιούλπαλης, η μητέρα της 23χρονης ήταν εκείνη που ανακοίνωσε το τραγικό γεγονός με τον ψυχολόγο και τον ψυχίατρο να έχουν συμβουλευτικό κυρίως ρόλο σε όλο αυτό. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν σπαρακτικές.

Αυτό που περιμένουν όλοι από εκείνη είναι να σταθεί ξανά στα πόδια της καθώς έχει να μεγαλώσει άλλα τρία μικρά παιδιά που την έχουν ανάγκη.

Όσο για την κατάσταση της υγείας της, ο κ. Κιούλπαλης λέει ότι ενδεχομένως την Πέμπτη (27/10) η 23χρονη να πάρει εξιτήριο από τη ΜΕθ και να μεταφερθεί στη Χειρουργική Κλινική. Πλέον, έχει αποσωληνωθεί, αναπνέει μόνη της και έχει σταθερό αιματοκρίτη.

 

ekriti

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα