Μήνυση για τον θάνατο της όμορφης σεφ. "Δεν ήταν τροχαίο, αλλά έγκλημα"

Μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ' αγνώστων κατέθεσαν χθες οι συγγενείς της 39χρονης σεφ Σόνιας Αρμακόλα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου τα ξημερώματα της 19ης Σεπτεμβρίου του 2015, έπειτα από νοσηλεία οκτώ ημερών. Σύμφωνα με τη δίωξη που έχει ασκήσει ο εισαγγελέας, η άτυχη γυναίκα από το Δίστομο, που ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο στη Σκιάθο, όπου εργαζόταν.

Οι συγγενείς της ψάχνουν να βρουν την άκρη του νήματος στο κουβάρι του μυστηριώδους, όπως λένε, θανάτου της, καθώς πιστεύουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για θανατηφόρο τροχαίο!

Χθες βρέθηκαν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου αναμενόταν να αρχίσει η δίκη με κατηγορούμενο (για ανθρωποκτονία από αμέλεια) τον οδηγό της μηχανής από την οποία φέρεται ότι έπεσε η Σόνια, ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου 2015. Ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για τις 24 Απριλίου του 2017.

Αν και τα στοιχεία της έρευνας που είχε διενεργήθηκε οδήγησαν τον εισαγγελέα σε άσκηση δίωξης στον οδηγό της μοτοσικλέτας, οι συγγενείς της «φωνάζουν» πως το αιμάτωμα στο κεφάλι της γυναίκας Αριστερά: Ο γαμπρός της άτυχης γυναίκας Κωνσταντίνος Τσάκαλοςεπήλθε από πράξη προγενέστερη του τροχαίου, γι' αυτό κατέθεσαν μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ' αγνώστων.

Οπως ανέφερε στην «Espresso» ο γαμπρός της άτυχης γυναίκας Κωνσταντίνος Τσάκαλος, υπάρχουν από την πρώτη στιγμή αντιφάσεις στις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων.

«Κοινό μυστικό»

«Επειτα από επίπονη και επίμονη έρευνα βρήκαμε τέσσερις νέους μάρτυρες» αποκάλυψε και πρόσθεσε: «Τις επόμενες ημέρες θα περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα για να πουν την αλήθεια. Είναι ώρα να μιλήσουν, επιτέλους, όσοι γνωρίζουν το “κοινό μυστικό”, όπως το αποκαλούν αρκετοί στο νησί».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα