Ο τυχερός που έχασε το Τζόκερ στο... παρά πέντε!

Ένα απλό «πεντάρι» ήταν υπεραρκετό για να αλλάξει τη ζωή του μεγάλου νικητή της κυριακάτικης κλήρωσης του Τζόκερ, ο οποίος με ένα δελτίο των τριών ευρώ κέρδισε το ποσό των 450.000 ευρώ! Ακόμα περισσότερα λεφτά υπόσχεται πάντως η κλήρωση της Πέμπτης, καθώς το ενδέκατο συνεχόμενο τζακ ποτ στη μεγάλη κατηγορία ανεβάζει τα διανεμόμενα κέρδη σε τουλάχιστον 7.000.000 ευρώ!

Το παραπάνω ιλιγγιώδες ποσό είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει φρενίτιδα στις τάξεις των παικτών του Τζόκερ, αλλά ενδεχομένως θα αφήσει αδιάφορο τον τυχερό της τελευταίας κλήρωσης, που είναι ήδη... πλούσιος! Ο συγκεκριμένος παίκτης μάντεψε σωστά τους πέντε μαγικούς αριθμούς (2, 18, 22, 25 και 34), αλλά όχι τον αριθμό Τζόκερ (17), και, μολονότι δεν έγινε εκατομμυριούχος, κέρδισε το ποσό των 453.393,91 ευρώ. Το «χρυσό» δελτίο με το μοναδικό «πεντάρι» κατατέθηκε στο πρακτορείο του Σωτήρη Λιακόπουλου στην Αθήνα.

Το ενδιαφέρον μετατίθεται τώρα στην κλήρωση της Πέμπτης και στα τουλάχιστον 7.000.000 ευρώ που περιμένουν τον νικητή ή τους νικητές της πρώτης κατηγορίας κερδών (5+1). Ηδη από χθες παρατηρείται αυξημένη προσέλευση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και είναι βέβαιο ότι ο αριθμός των στηλών θα ξεπεράσει κατά πολύ τις 10.246.190, που συμπληρώθηκαν για την κυριακάτικη κλήρωση. Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία φορά που είχε βρεθεί νικητής στη μεγάλη κατηγορία ήταν στις 15 Σεπτεμβρίου, με έναν υπερτυχερό να κερδίζει 1.400.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα