Πετράλωνα: 40χρονη έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του πρώην της

Αντιμέτωπη με έναν εφιάλτη δίχως τέλος ήρθε μία 40χρονη γυναίκα στα χέρια του πρώην συντρόφου της με τον οποίο χώρισε ύστερα από 1,5 χρόνο σχέσης και εκείνος εισέβαλε στο σπίτι της, την κράτησε όμηρο επί μιάμιση μέρα υπό την απειλή μαχαιριών και ασέλγησε σε βάρος της.

Η ίδια έπεσε θύμα των διαθέσεων του πρώην συντρόφου της, ο οποίος αφού τον εγκατέλειψε, μετατράπηκε σε μανιακό κυνηγό. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso την αιχμαλώτισε στο διαμέρισμά της και την ανάγκασε να δεχτεί στοματικό σeξ από τον ίδιο για να την… πείσει για το πόσο καλός εραστής είναι.

Η γυναίκα διατηρούσε δεσμό με τον 39χρονο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ωστόσο ελάχιστες πληροφορίες είχε σχετικά με το παρελθόν του, καθώς ο ίδιος κατάφερνε να καλύπτει τον βίαιο χαρακτήρα του. Παρόλα αυτά με το πέρασμα του χρόνου, ο 39χρονος άρχισε να εκδηλώνει βίαιη συμπεριφορά στη διάρκεια μικροκαβγάδων, ενώ την απειλούσε πως θα της κάνει κακό.

Εκείνη απευθύνθηκε σε ψυχολόγους, οι οποίοι τη συμβούλευσαν να απομακρυνθεί, βάζοντας όσο τον δυνατόν πιο ομαλά ένα τέλος στη σχέση τους.

Ωστόσο, όντας υποψιασμένη για τη συνέχεια, άλλαξε την κλειδαριά στο σπίτι της, καθώς εκείνος είχε κλειδί. Το απόγευμα της Παρασκευής, όταν σχόλασε από τη δουλειά της όμως, βρήκε επιστρέφοντας στο σπίτι της τον πρώην εραστή της, ο οποίος είχε βγάλει αντικλείδι!

Μόλις εκείνη έκλεισε πίσω της την πόρτα, άρπαξε την τσάντα της, και πήρε το κινητό της από μέσα, ενώ ξήλωσε το καλώδιο από τη σταθερή συσκευή. Με την απειλή δύο μαχαιριών που άρπαξε από την κουζίνα, ανάγκασε την πρώην σύντροφό του να βγάλει τα ρούχα της και την υποχρέωσε να δεχτεί πολύωρο στοματικό έρωτα, σε μία προσπάθεια να την πείσει για τις ικανότητές του στο κρεβάτι, θέλοντας ταυτόχρονα να την πείσει να αλλάξει γνώμη και να μείνει κοντά του.

Το περιστατικό έλαβε τέλος όταν ο εραστής αποκοιμήθηκε κάποια στιγμή στην αγκαλιά της κι εκείνη έστειλε μήνυμα στη μητέρα της, η οποία έσπευσε στο διαμέρισμα και κάλεσε την αστυνομία. Εν τέλει όταν ο δράστης είδε τη μητέρα, άφησε και τις δύο γυναίκες να φύγουν μαζί, ενώ λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία συνέλαβε το δράστη, ο οποίος απειλούσε να βουτήξει στο κενό, πηδώντας από το μπαλκόνι

Ο δράστης ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν έχει ιστορικό νοσηλείας, αρνήθηκε να απολογηθεί στους αστυνομικούς και ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο. Όπως έγινε γνωστό, στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να σκοτώσει με μαχαίρι ακόμα και την ίδια του τη μητέρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα