Απολογείται σήμερα ο δράστης του φονικού στην Πανόρμου. Βίντεο

Στην Ευελπίδων απολογείται σήμερα ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε την Παρασκευή τοπν 62χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, στους Αμπελόκηπους.

Χθες ο δράστης εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ, παρέδωσε το όπλο του εγκλήματος και συνελήφθη.

Τα κίνητρα του φόνου δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά από την Αστυνομία, ωστόσο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός, δημιουργούσε προβλήματα γενικώς στη γειτονιά, ενώ με το θύμα είχε διαμάχη από παλιά.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν μάρτυρες στους αστυνομικούς, ο δράστης στο παρελθόν πήγαινε για γυμναστική στο γυμναστήριο του θύματος, αλλά ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου τον απομάκρυνε, καθώς δημιουργούσε προβλήματα.


Πώς έγινε το φονικό

Το απόγευμα της Παρασκευής, περίπου στις 17:30, ξεκίνησε ο καβγάς μεταξύ των δύο αντρών. Όπως αναφέρουν οι γείτονες οι άνδρες τσακώθηκαν για πολλοστή φορά, αφού ο ηλικιωμένος και συνταξιούχος αστυνομικός, είχε ενοχληθεί επειδή ο γυμναστής είχε τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας. Ο συνταξιούχος αστυνομικός φέρεται να κατέβηκε στο γυμναστήριο και να τσακώθηκε με τον γείτονά του.

Ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής γύρισε στο σπίτι του, πήρε το όπλο του, κατέβηκε κάτω και εκτέλεσε εν ψυχρώ πυροβολώντας τουλάχιστον τρεις φορές, τον 68χρονο γυμναστή. Αμέσως ο γυμναστής έπεσε αιμόφυρτος στο δρόμο.

Στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου 11 στους Αμπελοκήπους, επικράτησε πανδαιμόνιο και ο δράστης έφυγε γρήγορα πεζός.

Συνοδευόμενος από συγγενείς του παραδόθηκε ο εκτελεστής της Πανόρμου

newsbeast

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα