To Σάββατο κηδεύεται ο 44χρονος στρατιωτικός που αυτοκτόνησε

Το πρωί του Σαββάτου θα αποχαιρετίσουν η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι, τον 44χρονο ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του το απόγευμα της Πέμπτης πηδώντας από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας του στην περιοχή της Αγυιάς Πατρών.

Η κηδεία του θα γίνει στις 11 το πρωί από το Α' Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα τι συνέβη και γιατί αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Θηλιά στο λαιμό είχαν γίνει τα υπέρογκα χρέη για τον 44χρονο μόνιμο της Πολεμικής Αεροποριας ο οποίος αυτοκτόνησε, φορώντας όπως έγραψε το tempo24.gr, την στολή του.

Υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα.

«Δεν στάθηκα τελικά άξιος για τίποτα»... Ήταν τα λόγια που έγραψε σε μια λευκή κόλλα αφήνοντάς τα για να τα διαβάσουν ο γιος  και η γυναίκα του...

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον, ο άτυχος άντρας  δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κανέναν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που φαίνεται να αντιμετώπιζε και τελικά τον λύγισαν.

Είχε πάρει δάνεια για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις καθημερινές του δυσκολίες και να σπουδάσει τον 19χρονο γιο του, αλλά στην πορεία το χρέος μεγάλωσε και τελικά βρέθηκε μπροστά στο απόλυτο αδιέξοδο.

Τίποτα όμως δεν προμήνυε ότι θα προέβαινε στην απονενοημένη πράξη. Κανείς από το φιλικό περιβάλλον του θύματος δεν είχε αντιληφθεί τον τελευταίο καιρό κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του.
newsnow

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα