Να προσέχει τα λόγια της η μητέρα του Μπεν. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε

Μετά το ξέσπασμα την μητέρας του μπεν που διαίως ζητά μια απάντηση για το παιδί της που αναζητά 25 χρόνια. Τώρα ξεσπά  ο γιος του χειριστή του εκσκαφέα που φέρεται να έχει σκοτώσει κατά λάθος το παιδί στη διάρκεια εργασιών.

Η μητέρα του Μπεν δήλωσε ότι ελπίζει να καίγεται στην κόλαση ο Κωνστασντίνος Μπάρκας,

Ο γιος του  Βαλάντης, περνά στην αντεπίθεση σε αποκλειστική του συνέντευξη στην Daily Mail.  «Έχουν περάσει 25 χρόνια και δεν έχουν βρει κάτι, ούτε ένα ίχνος ένδειξης που να στηρίζει αυτούς τους ισχυρισμούς εναντίον του πατέρα μου», σημειώνει ο Βαλάντης Μπάρκας και προσθέτει: Έχει κατηγορηθεί ότι είναι φονιάς παιδιού και η φωτογραφία του έχει δημοσιευτεί παντού, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ένδειξη.

Σε άλλο σημείο, ο γιος του Κωνσταντίνου Μπάρκα τονίζει πως έχει παραμείνει ψύχραιμος όλο αυτό το διάστημα και επισημαίνει: Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την "Επιχείρηση Μπεν". Είναι το πιο εύκολο πράγμα να κατηγορείς έναν νεκρό. Ο πατέρας μου είναι νεκρός και το όνομά του σέρνεται στη λάσπη. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, τον σέβονταν όλοι.

«Σεβόμασταν πάντα την Κέρι Νίνταμ αλλά είμαστε ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από τα πράγματα που είπε για τον πατέρα μου. Θα της έλεγα να επιλέγει τις λέξεις της πιο προσεκτικά. Γιατί προσπαθεί να μας προκαλέσει, λέγοντας τέτοια πράγματα; Εμείς δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε», αναφέρει  και συμπληρώνει: «Αντιλαμβανόμαστε την απόγνωσή της αλλά θα έπρεπε να κατηγορεί κάποιον άλλο και όχι τον πατέρα μου που είναι νεκρός και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Πως θα τον θυμούνται μετά από αυτά;»

Ο Βαλάντης Μπάρκας λέει πως όσο ήταν ζωντανός ο πατέρας του βοηθούσε την αστυνομία.

«Η αστυνομία, οι εθελοντές ακόμα και ο στρατός έψαξαν όλη την περιοχή το 1991 αλλά δεν βρήκαν κάτι. Έλεγαν ότι ο πατέρας μου έτρεμε όταν έφυγε από το γραφείο του εισαγγελέα. Είναι ψέματα. Ήταν ψύχραιμος, κάτι που φαίνεται και στη φωτογραφία του που δημοσιεύτηκε.Έχω συναντηθεί με τον επικεφαλής των Βρετανών αστυνομικών, τον Τζον Κάζινς. Είναι ευπρόσδεκτος να ψάξει όλο το νησί της Κω», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα