Τι έδειξε η ανθρωπολογική εξέταση για τη σορό της γυναίκας στους Αγ. Αναργύρους

Αφρικανικής καταγωγής η γυναίκα 45-55 ετών που βρέθηκε νεκρή και σε προχωρημένη αποσύνθεση πριν 15 ημέρες, σε οικόπεδο στους Αγίους Αναργύρους, στη συμβολή των οδών Ναυπάκτου και Αγίου Νικολάου.

Το θύμα ήταν τυλιγμένο με σακούλες σκουπιδιών και κουβέρτα κάτω από το καυτό ήλιο, με αποτέλεσμα την σχεδόν ολοκληρωτική του αποσύνθεση.

Ο χρόνος θανάτου υπολογίζεται στους 4-6 μήνες. Η σορός είχε μαύρα μακριά μαλλιά και το θύμα φορούσε ένα λουλουδάτο φόρεμα (φλοράλ) και στηθόδεσμο.

Κατά την ανθρωπολογική εξέταση του θύματος, ο καθηγητής ανθρωπολογίας που εξέτασε τα οστά της, κατέληξε στο συμπέρασμα πως είναι τελικά μαύρης φυλής και Αφρικανικής καταγωγής, ενώ τα οστά της δεν έφερε αλλοιώσεις από τυχόν πυροβολισμό, μαχαίρωμα ή στραγγαλισμό…

Βεβαίως δεν μπορεί να αποδειχθεί εάν ήταν ασφυκτικός ο θάνατός της, ωστόσο για την περίπτωση που ο θάνατος της επήλθε από χρήση ναρκωτικών, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως και σε αυτό το ερώτημα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν υπάρχει δήλωση εξαφάνισης για γυναίκα αφρικανικής καταγωγής, στους μήνες που να ταιριάζουν λίγο έως πολύ με τον χρόνο θανάτου του θύματος.

Έτσι λοιπόν οι άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν σπεύσει στους εκπροσώπους κοινοτήτων από την Νιγηρία, της Αιθιοπία, την Γκάνα κλπ. που διαμένουν κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, για να μάθουν αν τυχόν λείπει καιρό κάποιος από την κοινότητά τους και να βοηθήσουν και εκείνοι μήπως μπορέσει να βρεθεί η ταυτότητα του θύματος αλλά και να ανακαλυφθεί τι της συνέβη…

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα