Εξαφάνιση 13χρονης Ζωής: Βρέθηκε σε κατάσταση σοκ. Τι είπε στις Αρχές

Η περιπέτεια της 13χρονης Ζωής είχε αίσιο τέλος. Μετά από σχεδόν 24 ώρες που την αναζητούσαν οι γονείς της και οι Αρχές, το 13χρονο κορίτσι εντοπίστηκε πολλά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, όντας καλά στην υγεία του.

Η Ζωή είχε ξεκινήσει να πάει στο περίπτερο, όπως είπε στη μητέρα της αλλά δεν επέστρεψε... Εντοπίστηκε χθες Δευτέρα το μεσημέρι, στον σταθμό του Μετρό στην Αργυρούπολη, πολύ μακριά από το σπίτι της, σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες την βρήκε η αστυνομία και συγγενικό της πρόσωπο, να κάθεται έξω από το σταθμό του Μετρό έχοντας περασμένο στα χέρια της σύρμα και φανερά σοκαρισμένη.

Η Ζωή οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου έδωσε κατάθεση, εξετάστηκε με βοήθεια ψυχολόγου αλλά δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα πως και γιατί έφυγε από το σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, από τη στιγμή που εξαφανίστηκε η 13χρονη και για όσο χρονικό διάστημα ήταν σε λειτουργία το Μετρό, η ίδια έμπαινε και έβγαινε στα βαγόνια της γραμμής 2, περιπλανώμενη από την Ανθούπολη στην Αργυρούπολη και πάλι πίσω.

Το βράδυ της Κυριακής προς τη Δευτέρα, όπως δήλωσε η ίδια, κοιμήθηκε στο δρόμο.

Η 13χρονη είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ όταν τη ρώτησαν γιατί έφυγε απάντησε: «Έτσι, έφυγα» και συμπλήρωσε: «Δεν φανταζόμουν ότι θα συνέβαινε αυτό».

Όπως αναφέρουν πηγές στο enikos.gr, η 13χρονη δεν είχε σύρμα στον λαιμό, ούτε ίχνη κακοποίησης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα