Κατέρρευσε η μητέρα του Μπεν: Ελπίζω να καίγεται στην κόλαση αυτός που σκότωσε τον γιο μου

Κατέρρευσαν η μητέρα και η γιαγιά του Μπεν, με το τέλος των ερευνών που ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

Τρεις εβδομάδες μετά την εκκίνηση των ερευνών, που δεν έδωσαν απαντήσεις για τον εντοπισμό του παιδιού που εξαφανίστηκε το 1991 από την Κω, οι έρευνες ολοκληρώθηκαν.

«Θα μπορούσα να οργώσω όλο το νησί για να βρω τον Μπεν. Δεν μπορώ να πω "αντίο" μέχρι να μάθω που βρίσκεται», δήλωσε συγκλονισμένη η μητέρα του Μπεν.

Η μητέρα του Μπεν, συνοδευόμενη από τους γονείς της, απηύθυνε για ακόμα μία φορά έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει.

Η Κέρι Νίνταμ πήγε στο σημείο των ερευνών και ευχαρίστησε την αστυνομία της Βρετανίας για την προσπάθειά της. Τα δάκρυα και η οργή της, για τον άνθρωπο που φέρεται να σκότωσε κατά λάθος τον γιο της, δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν.

Η ίδια εμφανίζεται βέβαιη ότι, ο Μπάρκας ήξερε και πρόσθεσε, «ελπίζω να καίγεται στην κόλαση».

Σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας, ο Κωνσταντίνος Μπάρκας σκότωσε κατά λάθος το παιδί, κατά τη διάρκεια εργασιών που έκανε στο χωράφι, όπου διεξήχθησαν οι έρευνες, στις 24 Ιουλίου 1991. Παρά το ότι πέθανε πρόσφατα, δεν έχει βρεθεί τίποτα που να αποδεικνύει την υπόθεση των βρετανικών Αρχών.

«Ξέρουν ότι έχει πεθάνει, αλλά δεν μπορούν να τον βρουν» είπε λίγο αφότου ευχαρίστησε τους αστυνομικούς του Νοτίου Γιορκσάιρ. «Η αστυνομία είπε πως είναι ώρα να σταματήσουμε την έρευνα των τελευταίων 25 ετών. Έχουν δίκιο, αλλά δεν μπορώ να πω "αντίο" όταν ξέρω πως βρίσκεται κάπου στο νησί. Νιώθω ράκος. Δεν γίνεται να νιώσω χειρότερα απ’ ό,τι τώρα. Δεν έφυγε από την Κω, δεν τον πήρε κανείς, άρα είναι κάπου εδώ. Πιστεύουν πως είναι εδώ, αλλά δεν μπορούν να ψάξουν τα χωράφια του καθενός ή τα σπίτια που χτίστηκαν τα τελευταία χρόνια. Κάποιος ξέρει πού είναι. Για όνομα του Θεού, βοηθήστε με να τον βρω. Ξέρουμε πως είναι νεκρός, αλλά πρέπει να τον βρούμε. Δεν είναι εκεί που τον άφησα. Κάποιος ξέρει πού είναι», είπε η Κέρι Νίνταμ.

Και συμπλήρωσε: «Σας παρακαλώ, αφήστε με να πω "αντίο" στον γιο μου. Δεν μπορώ να τον αφήσω εκεί, στο νησί. Πρέπει να τον βρω. Να τον πάρω κάπου όπου θα βρει γαλήνη, όπου θα βρω κι εγώ γαλήνη, όπου θα μπορώ να πενθήσω».

Κι ενώ ο πατέρας της Κέρι Νίνταμ, που κρατούσε τον Μπεν μαζί με την γιαγιά του τη μοιραία μέρα δεν μπορεί να συγχωρέσει τον εαυτό του, η ίδια η μάνα του παιδιού δηλώνει ότι, είπε στον πατέρα της πως «δεν φταίει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα