Βρέθηκαν τα συντρίμμια του Τσέσνα. Απανθρακωμένοι οι πιλότοι

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του kalavrytanews.com Απανθρακωμένοι βρέθηκαν ο 32χρονος χειριστής του μονοκινητήριου και ο εκπαιδευόμενος συγκυβερνήτης του αεροσκάφους σε δασική περιοχή μεταξύ Σούβαρδου και ποταμιάς

Η τραγική κατάληξη της εκπαιδευτικής πτήσης επιβεβαιώθηκε δύο λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας κι ενώ είχαν συμπληρωθεί σχεδόν 19 ώρες από την τελευταία επικοινωνία του μικρού αεροσκάφους με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ενώ το Τσέσνα πετούσε στην περιοχή των Καλαβρύτων.

Τα συντρίμμια του ελικοπτέρου εντοπίστηκαν από ελικόπτερο Agusta Bell της Πολεμικής Αεροπορίας τρία χιλιόμετρα βόρεια από το parking του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο μηχανικός του ελικοπτέρου που κατέβηκε στο σημείο δεκαπέντε λεπτά μετά τον εντοπισμό του τσακισμένου αεροσκάφους ανέφερε ότι οι δύο πιλότοι ήταν απανθρακωμένοι.

Ο 32χρονος πιλότος - εκπαιδευτής του Τσέσνα ήταν σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας και υπηρετούσε στην 384 Μοίρα Έρευνας και Διάσωσης ως πιλότος ελικοπτέρων Super Puma.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα