Μητέρα μικρού Μπεν: Ελπίζω να καίγεται στην κόλαση ο Μπάρκας

Δυστυχώς, χωρίς αποτέλεσμα, από ότι όλα δείχνουν ολοκληρώθηκαν μετά από τρεις εβδομάδες οι έρευνες για την ανεύρεση του μικρού Μπεν στο νησί της Κω, εκεί που το 1991 σε ηλικία μόλις 21 μηνών είχε εξαφανιστεί.

Απογοητευμένη η μητέρα του αγοριού, σύμφωνα με βρετανικά μέσα, λέει ότι πιστεύει ότι ο γιος της είναι εκεί θαμμένος, αλλά δεν μπορούν οι αστυνομικοί να τον βρουν.

Η Κέρι Νίνταμ βρέθηκε στην Κω για να επισκεφτεί το χώρο όπου γίνονταν οι έρευνες και κυρίως για να ευχαριστήσει τους Βρετανούς αστυνομικούς για τις προσπάθειες που έκαναν όλο αυτό το διάστημα για να βρουν τα οστά του γιου της. Δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυα, την απόγνωση ούτε και την οργή της για τον άνθρωπο που λέγεται πως ίσως κατά λάθος να σκότωσε τον γιο της αλλά δεν μίλησε ποτέ. Ο Μπάρκας ήξερε είπε. «Ελπίζω να καίγεται στην κόλαση», πρόσθεσε μιλώντας στη Mirror.

Όταν έφτασε στο σημείο όπου τις προηγούμενες μέρες γίνονταν οι έρευνες, δεν άντεξε και κατέρρευσε στην αγκαλιά της μητέρας και του πατέρα της που τη συνόδευαν. Επέστρεψε στο σημείο όπου πριν από 25 χρόνια χάθηκε ο μικρός Μπεν. Η αστυνομία πιστεύει πως το παιδί σκοτώθηκε, πως καταπλακώθηκε από μπάζα κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών που έκανε στο χωράφι εκείνη την ημέρα ο Κωνσταντίνος Μπάρκας. Αλλά τίποτα που να το αποδεικνύει δεν έχει βρεθεί.

Με τα δάκρυα να κυλούν συνεχώς στο πρόσωπό της, η Κέρι Νίνταμ δεν μπορεί να πιστέψει πως απάντηση για το συνέβη στον Μπεν, δεν θα πάρει ούτε αυτή τη φορά. «Θα "έσκιζα" το νησί για να τον βρώ. Δεν μπορώ να πω αντίο μέχρι να μάθω που είναι» λέει η 43χρονη μητέρα. Και για ακόμη μια φορά απηύθυνε έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι, να το πει.

«Ξέρουν ότι έχει πεθάνει αλλά δεν μπορούν να τον βρουν» είπε λίγο αφού ευχαρίστησε τα μέλη της αστυνομίας του Νοτίου Γιορκσάιρ που πέρασαν τις προηγούμενες μέρες στην Κω αναζητώντας τον χαμένο της γιο. «Η αστυνομία είπε πως είναι ώρα να σταματήσουμε την έρευνα των τελευταίων 25 ετών. Έχουν δίκιο, αλλά δεν μπορώ να πω αντίο όταν ξέρω πως βρίσκεται κάπου στο νησί. Νιώθω ράκος. Δεν γίνεται να νιώσω χειρότερα απ’ ό,τι τώρα. Δεν έφυγε από την Κω, δεν τον πήρε κανείς, άρα είναι κάπου εδώ. Πιστεύουν πως είναι εδώ αλλά δεν μπορούν να ψάξουν τα χωράφια του καθενός ή τα σπίτια που χτίστηκαν τα τελευταία χρόνια. Θέλω να "σκίσω" το νησί για να τον βρω. Κάποιος ξέρει που είναι. Για όνομα του Θεού, βοηθήστε με να τον βρώ», είπε η Κέρι Νίνταμ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα