Τι αλλάζει σε λεωφορεία και τρόλεϊ από το 2017

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ της Αθήνας θα ψυχαγωγούν τους επιβάτες τους ποιοτικά, παίζοντας κλασική και έντεχνη μουσική.

Ο ΟΑΣΑ, στα πλαίσια των πολιτιστικών του δράσεων, έχει ήδη αναθέσει σε εξωτερικό συνεργάτη την επιλογή της μουσικής που θα παίζουν τα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ, από το κλασικό και το έντεχνο ρεπερτόριο. Η ίδια μουσική θα ακούγεται και από τους σταθμούς του Μετρό που από τον προηγούμενο χειμώνα παίζουν και πάλι κλασική μουσική (με διακοπές είναι η αλήθεια) μετά από απουσία ενός έτους για άγνωστους λόγους.

Εκτός από την επιλογή της μουσικής, η συγκεκριμένη συνεργάτις του ΟΑΣΑ ανέλαβε και το σχεδιασμό και προετοιμασία προγραμμάτων μουσικών εκδηλώσεων/δράσεων σε χώρους του Μετρό και άλλους δημόσιους χώρους καθώς και την προετοιμασία/σχεδιασμό της δράσης «Μουσικό Λεωφορείο στον αστικό χώρο».

Το κόστος των παραπάνω υπηρεσιών (μόνο των υπηρεσιών) ανέρχεται σε 3.900 ευρώ και η διάρκεια του έργου ορίζεται ως τις 30 Δεκεμβρίου 2016.

Βέβαια αυτό που περιμένουν οι επιβάτες να δουν να συμαβαίνει δεν είναι είναι ακριβώς η μουσική επένδυση της διαδρομής που κάνουν καθημερινά, αλλά τα καινούργια και σωστά συντηρημένα οχήματα, τα συχνότερα δρομολόγια και εργαζόμενοι που σέβονται το επάγγλεμά τους και τους επιβάτες.

 

womantoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα