Χίος: Αγωνία για αγνοούμενο ψαρά - Σε ποιον έκανε το τελευταίο τηλεφώνημα

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 56χρονο ψαρά με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Το λιμεναρχείο ενημερώθηκε από την κόρη του...

Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό 56χρονου Χιώτη ψαρά, η τύχη του οποίου αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου 2016 κι ενώ βρισκόταν στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου και Σάμου. Ο 56χρονος είχε αποπλεύσει το μεσημέρι της Πέμπτης και κάποια στιγμή μίλησε στο κινητό με έναν φίλο του, στον οποίο ανέφερε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με την προπέλα του σκάφους του. Τον ενημέρωσε δε ότι βρισκόταν μεταξύ Χίου και Σάμου και κοντά στην Σάμο. Μετά την επικοινωνία αυτή δεν κατέστη δυνατή κάθε άλλη επικοινωνία με τον ψαρά στο κινητό του.

Στις 23.00 το βράδυ της Πέμπτης η κόρη του 56χρονου ενημέρωσε το λιμεναρχείο Χίου για το περιστατικό. Αμέσως ενημερώθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων και άρχισαν οι έρευνες με σκάφη των λιμεναρχείων Χίου και Σάμου, χωρίς – ωστόσο – αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή αποσύρθηκε από τις έρευνες το σκάφος του λιμεναρχείου Χίου και συνέχισαν σκάφη από την Σάμο και την Πάτμο, ενώ στις έρευνες πήρε μέρος και ελικόπτερο.

 

astraparis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα